En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

miramis' bloggis

Ramlade på cykeln

Jag är ju dum som cyklar fast det är snorhalt ute. Klart jag ramlar då. Som tur var slog jag mig inte direkt, utan blev mest förskräckt. Inte kom det några bilar just då heller.

Ikväll ska jag på inflyttningsfest. Det ser jag verkligen framemot. Jag har varit på stan och handlat en present. Jag hoppas min kompis blir glad för den. Det var svårt att hitta på nåt bra, men till slut köpte jag fyra koppar som jag tyckte var fina.

Jag är jättetrött idag. Igår kunde jag inte somna. Först kom jag hem väldigt sent, men då var jag inte trött utan satt uppe och grejade. Sen låg jag bara och vred mig i sängen jättelänge utan att lyckas somna. Konstigt är att jag ändå vaknade av mig själv imorse! Men nu är jag verkligen trött. Jag känner inte alls för att gå ut sen, jag vill hellre bara ha hemmamysfest. Tydligen ska det bli utgång ikväll. Förut såg jag framemot det, men inte längre. Är för trött bara.

Skrivet av miramis, 2006-02-03 17:19

Tja ! Läste din kommentar nu som du hade skrivit. Fan vad kul att du gillar min stil. :)

Skrivet av tigerr, 2006-02-03 23:27

Jovisst, man borde slänga de i väggen. Jag vill inte vara kompisar med dem längre. Frågan är bara om ajg vågar bryta upp med den trygga tillvaron jag har mde de, eller att jag bara inte vill för att jag älskar dem innerst inne.

Skrivet av tigerr, 2006-03-01 11:10

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.