En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
miriamnorden

miriamnordens bloggis

Oops

Idag hade både jag och pappa planerat att åka till läkarn och så . ledig och allt från skolan.
Men, min smarta pappa glömde visst bort att ge mig brevet från igår där det stod att tiden var flyttad till 3juni. smart pappa! haha. strunt samma, pappa och jag städade och gjorde fint inne i köket. sen for vi in till staden för jag har nyss klippt mig. mm, vad håret luktar gott efter man har vare hos frissan. blev lite kortare, läre ta å skaffa mig en plattång även fast håret är så platt det kan vara men hon gjorde såna mysiga skruvar så måste bara ha en :)

Tänkte ta å färga eller slinga håret idag med , men mamma är "trött", lite i dålig trim tror jag :) Ska ta å tvinga bror :p får ta de som de går men hellre de, vill ha lite liiiv i detta tråkiga hår. sen är de ju sommar så det ska bli ljuust å mysigt :)

Jaja, ska försöka ta mig en promis och tänka lite. konstigt att promenera gör en lättare att tänka. Men men det behövs, tankarna snurrar och jag vet inte riktigt ut eller in längre :O
Jag vill inte bli illa behandlad, jag har känslor också. precis som alla andra..
Jag har faktiskt försökt och försökt att inte gå tillbaka, men vad fasen.. känslor är känslor och de kan man inte bara kasta i soptunnan och slänga igen locket. så funkar det inte.
Önskar det funkade så... Visa intresse då på heltid, inte bara på halvtid

Skrivet av miriamnorden, 2008-05-28 19:21

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?