En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
miriamnorden

miriamnordens bloggis

Hemma är bäst!

Helgen spenderades i Hedsta. I lördas var vi på 18årsfest. Hm, aså killar(ursäkta ordvalet) men vrf en massa skitsnack! En massa skryt och slagsmål! Helt otroligt. Emma och jag fick nog ohc for hem.. tråkigt när ens vänner bara tjaffsar. . aja, igår blev det bara hemma med emma . eller vi var och hämta anette på jobbet men annars bara tagit de lugnt.
Idag klevs det upp för emma och vi for ner med Felix(hästen) till hästkliniken i Gävle för besiktning. Där besiktades han och röntgades. Gick ju bra och köparna tog hem honom på en gång :) Hoppas det fortsätter såhär bra.

Men nu äntligen är man hemma, Hemma är bäst!
I morgon börjar man första dagen på jobbet. Huh, hur ska jag minnas alla gamlingar, alla personliga grejer som dom vill ha gjort och alla rum de är i :O aja får se hur det går. Det är ju bara i en månad. Jobbig vecka. Jobbar; tisdag,ledig onsdag, jobbar torsdag och fredag, ledig lördag och jobbar söndag. Kommer ta knäcken på mig;O haha!

Idag kom Ross och Cameron hit till sverige med :) Få se om man ska ta å hälsa på och försöka komma igång med engelskan igen ;p + att få träffa ross kompis cameron :P haha

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-14 20:10

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?