En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
miriamnorden

miriamnordens bloggis


Miriam Nordén
18år

Ja idag då har man varit och paddlat kanot. ja hm turen började ju hm bra. mormor som är blind! skulle med och paddla. hur tokigt är inte det. eller paddla, hon och hennes karl tvingade moster karin att paddla med. tre st i en kanot! inte vad mamma hade planerat, så även pappa, mamma och per-åke fick dela kanot. helcrazyy!! men fart tog det, iaf för mig och bror.. och grabbarna grus från england, cameron och Ross. hade det jättemysigt hela vägen men i mitten så börjaade det att hällregna hur kul e de på en skala ?!
men fram kom vi, de yngsta kom fram först :D mkt först.. ojojoj :p haha
Det roligaste man fick höra var att mormor och de hade vält mohaha. hade jag velat sätt. gud vilken skadeglädje, men hennes karl är ngt som aah iaf inte jag tål.. menmen, nu sitter jag här medans grabbarna spelar ps3. ska väl ta och va social jag med...

tjingeling =)

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-21

Visa hela (0 kommentarer)

Jag saknar dig.. Gått en månad och jag vet inte ut eller in!
vad gör jag för fel...? det måste vara något jag gör som inte är rätt.
allt är mitt fel och det har det alltid varit ...
Orkar inte med mig själv och mitt beteende ... suck

idag var jag äntligen ledig från jobb. ensam hemma och så. men fick trevligt på msn ändå. Tack christian :)

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-19

Visa hela (0 kommentarer)

Helgen spenderades i Hedsta. I lördas var vi på 18årsfest. Hm, aså killar(ursäkta ordvalet) men vrf en massa skitsnack! En massa skryt och slagsmål! Helt otroligt. Emma och jag fick nog ohc for hem.. tråkigt när ens vänner bara tjaffsar. . aja, igår blev det bara hemma med emma . eller vi var och hämta anette på jobbet men annars bara tagit de lugnt.
Idag klevs det upp för emma och vi for ner med Felix(hästen) till hästkliniken i Gävle för besiktning. Där besiktades han och röntgades. Gick ju bra och köparna tog hem honom på en gång :) Hoppas det fortsätter såhär bra.

Men nu äntligen är man hemma, Hemma är bäst!
I morgon börjar man första dagen på jobbet. Huh, hur ska jag minnas alla gamlingar, alla personliga grejer som dom vill ha gjort och alla rum de är i :O aja får se hur det går. Det är ju bara i en månad. Jobbig vecka. Jobbar; tisdag,ledig onsdag, jobbar torsdag och fredag, ledig lördag och jobbar söndag. Kommer ta knäcken på mig;O haha!

Idag kom...

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-14

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är det kväller och här sitter man i Hedsta(ljusdal) alldeles själv Jag och Kisseungen. (han vill verkligen vara på datan lillskiten) Aja, Emma hon har redan gått och lagt sig, ska snart kila vidare jag med.. Men eftersom jag har skrivit så mkt om hur nervös jag var för uppkörningen kan jag meddela att det gick som smort. "gubben" som jag körde upp med var en uratrevlig norrlänning (tror att nerverna lugnades pga det(: ) Men aah, här sitter man med ett papper på att man får köra bil :D Snart hoppas jag på att det rikitga kortet kommer. Tänk vad ballt med att visa upp det :D hua vad glad jag är !! Och alla som grattat, you are wonderful ! <3

Menmen nu ska jag nanna, ska upp i möra å skjutsa emmas mamma till jobbet. Hehe, ha bilen vi i helgen;) jiiha baby, look out on the road!

Men godnatt och sovgott från Mig och Kissekattungen nisse :D

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-11

Visa hela (0 kommentarer)

Fan vad nervös jag är. jag mår illa av att vänta. Tänk om jag gör bort mig ? tänk om tankarna går i lås och jag glömmer bort mig. eller att jag blir för ivrig och glömmer skyltar eller inte ser bilarna i korsningar eller liknande. eller när jag ska köra av på avfart och det går för fort. Eller att jag kuggar mig på första grejset. Glömmer bort ett ljus eller nåt :S jag är skräckslagen. Pappa säger att om jag kuggar mig så är det bara å beställa en ny tid, men det är inte så enkelt. jag hatar inte klara av saker. Jag ger upp när det inte visar sig att jag klarar av nånting första gången. Vinner jag inte första gången så lägger jag ned.
Därför ska jag gå in och Vinna detta! Jag ska ta körkortet!

Fattar inte att körkortet är så stort egentligen. Det känns som ett av det viktigaste i livet. huuua konstigt.
....

Natten till idag blev jag så förbaskat irriterad.. Det känns som att jag fick bevisat att jag bara var ett tidsfödriv. hur kul är det. "jag...

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-09

Visa hela (0 kommentarer)

Gårkväll for vi till Moster ohc drack lite vin och mös ute vid elden. Hade det mysigt=)
I morse vakna man och gick ut och det var sooooool helt otroligt!
Frukosten var framdukad och klar bara å käka. efter frukosten for vi in till hudik. Sabina följde med hon också . Det var en trevlig dag och lektionen gick som på topp! Vilka framsteg jag gjort(enligt mig själv) :) ...

Nu sitter man och tittar på So you think you can dance. Haha, älska att det finns de som är så kass att de e skrattretande och de som verkligen kan. helt otroligt!
Och den dära italienaren, huuua fan va snygg! haha

mindre än två dagar kvar . huu, nervööööös!

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Nu var de e tag sen igen. attans jag börjar bli slarvig!

iaf då
i ondsas kom emma till hudik åså var vi å kika på Narnia. haha jag fattar inte, på något sätt så blir det alltid vi å en massa barn! ;O men filmen var bra, fast jag själv tkr att första var bättre å emma tkt den andra var bättre. alla har sin tyck och smak. Efter for vi med bussen till ljusdal. vår chaufför simon är den mest seeeegaste människan i världen. ringde på bussen och sa vilken tid vi skulle komma till stationen. trodde väl aldrig att man skulle få sitta i en timme och vänta aja, kom hem iaf. men gud, jag har känt pojken i mer än två år och jag kommer aldrig ihåg att han är så seg av sig. Nästa gång så ska jag säga en timme tidigare så han kommer i tid. Men vi fick ju sitta i solen, en kväll i solskeen:D

Torsdag så var det lite segt med men det var sol ute och varmt. satt ute och sola, mmm. Bruun å go. hehe eller hur emma ;) inte mitt fel att jag blir brun inte,...

Skrivet av miriamnorden, 2008-07-06

Visa hela (0 kommentarer)

Har du någon gång drömt något som fått dig på en helt annan bana?
Det hade jag inatt.
Jag har alltid haft tankar åt det håll som är negativt. Jag lever inte livet som en 18åring i vanliga fall lever. Jag är tillbakadragande, törs inte visa vem jag verkligen är.
Det är något som jag måste arbeta med. Det var vad min dröm handlade om. Börja leva livet, men då menar jag inte att festa, utan att slå på charmen och stå för den jag är. Jag vill träna bort min blyghet och folkskygghet. Nu kanske dom som känner mig inte fattar vrf jag säger att jag är folkskygg. Men det är jag utan mina vänner omkring mig! Fattar inte vrf men nåt får mig att dra tillbaka. Men problemet är att det kan kallas att jag är oförskämd och det är just det jag ska bort ifrån.
Jag ska bort från den banan till en annan!
Jag ska leva livet, ska lära mig överleva utan att stå i skuggan.
Jag ska härifrån! Bort från säkerheten till ett liv där jag får lära mig att träffa nytt folk och...

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-30

Visa hela (0 kommentarer)