En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
miriamnorden

miriamnordens bloggis


Miriam Nordén
18år

Okej, attans nu är jag nybörjar om igen!
jaja, men då blire lite, bara lite skrivet idag. ska snart nanna, ska upp sex i möra å jobba. huuuuuua! men men, pengar är ju pengar, lön är lön..

Jamen då börjar jag då .. hm

börjar med att tacka Emma för att jag fick komma förra veckan och fira midsommar.
Jädrans kalle som for till fjällen! men men hade trevligt ändå vi.
Mös i soffan, ut å red, klippte gräsmattan och rökte vattenpipa. vad mer kan man begära:p
Det som mest förvånade mig var ett litet samtal från simon på lördasmorronen. blev oj förvånad. Kom å hälsa på, han å micke.. :) senare på kvällen kom de å hämta oss å så for vi till erik först sen till bastun å kika när pojksen åkte vattenskidor. I spöregn huaa. kul å titta på då . hm ja . jaja, vid tiotiden kom en massa å rökte vattenpipa . vilken dooft. snacka om snurrsnurr i huvvet. hahah. men tack tack för helgen ;)

Idag började ja på jobbet. började sju, jobbigt. sen hade jag...

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-23

Visa hela (0 kommentarer)

Börjar med gårdagen.

Igår hade vi avslutningsmiddag på skolan. Fick betyg å hela faderuttan, fina betyg blev det med :) Lucky me.
Men en sak retar mig, hur huur kan en lärare ge ett vg i betyg när denna person har hur hög frånvaro som helst och som inte har lämnat in en ända uppgift! Vaah! snacka om att favorisera. blir så irriterad.. fy faabian. ne jag tkr det är så jäkla elakt. det finns dom som har kämpat med uppgifterna och gjort dom för att få betyg, för att klara betygskriterierna. hur kan hon ha klarat betygskriterierna. ne, fel . kul för hennes skull men snacka om att trycka ner dem som försökt.

jaja, åkte hem efter skolan och duscha å firra till mig. for sedan till emma. Blev lite vin åså. träffa lite nya töser. rätt så trevligt. Sedan blev det krogen med emma och emelie. eller emelie stack efter en liten stund. men trevligt, lite shots blev man bjuden på med. ååå å en drink som smaka som jordgubbsstylt .. mm.. men hade ju kunnat vare någon annan som...

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-13

Visa hela (0 kommentarer)

Avslutningskväll var det i dag/kväll. det var tevligt men långtråkigt eftersom man stannade kvar på skolan efter skoltid p gjorde ordning sig. utan mat . aja, har nog aldrig fått så många komplimanger någonsin av skolfolket som idag. tack så mkt :) inte så ofta man har på sig klänning inte:P men tack så hemskt mkt:D
Meeen, tyvärr måste man till skolan i möra med. avslutning för Emma i klassen som tar studenten. sen på freda blire champangefrukost med ;D

I helgen blir det Ljusdal å Émma . åååå äntligen, gud vad jag har saknat henne! du får aldrig åka ifrån mig ígen! hualiga! Men det blir trevligt, cruising blir de med.. kanske ...

Gudarnas vad roligt det är att höra av dig :)

jag vill också känna hur kärleken känns

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-11

Visa hela (0 kommentarer)

Jadu, idag for vi vidare mot Dalarna. Blev en kortis i Avesta å hämta ut smärtstillande åt vovven. konstigt nog är han pigg! Jaja, nu är vi i horndal på nån camping. tyst å lugnt. nyss spelat yatsy och 500. haha det är så roligt att vinna hela tiden. kanske ska ta å köpa en trisslott!

träffade athena igår, bigg mage! hihi, en bäs är på väg. men kul var det, såååå länge sen , för längesen tillochmed :( få se när nästa gång blir, när bebisen komme kanske :)

Menmen, i möra bär de av hemmåt, skönt. en lång helg!
skönt å komma hem å sova i min egna stora underbara säng! hualiga :D

Åååå, vad sommarlovet är äntligen nära! fyra dar i skolan kvar, vrf vrf så seent. hata hata hudiksvall. haha!

men ta´tt de lugnt allesammans denna soliga lördagskväll :D

xoxo

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-07

Visa hela (0 kommentarer)

12.24 nere i strömsholm igen. sitter i husvagnen nu,hoppar på lite lunch.
Fick en fin camping iaf, nere vid en kanal å allt.
Senare blire att åka å hälsa på Athena, FETTO ;D nä, men med barn är hon :P nu ska du få igen från hela familjen! haha. Ska bli trevligt, var ett år sen nu. få se om hon kommer upp på studenten med, det tyscher iaf jag att hon ska:)

nene, nu blire solen lite ist för att sitta inne. då blir man ju inge bruun heller ;D

fick höra av en sköterska på djursjukhuset att Rebellen är elak:p haha, bara familjen som får peta på han. stackars gubben, läskiga människor som gör illa han. Förhoppningsvist får vi hem han i mörabitti !

å jo, ha en bra nationaldag !
xoxo

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-06

Visa hela (0 kommentarer)

Haha , denna dag börjar skoj!
Idag när man kom till station kom stefan med, med körkort och bil :) Jag å Fleisher skutta in åså åkte vi en sväng runt hudik och tillbaka till stationen igen. Åååjo, under den lilla rundan rang Cecilia(trafiklärarn) och sa att hon bokat uppkörning åt mig :D Inte dåligt.
Ah iaf, väl tillbaka till stationen hoppade Kezo och Dennis in med. Haha, påväg till skolan gick kopplingvajen(troligtvist den) sönder. haha! Pojkarna fick putta på bilen till en parkering å där blev vi stående:P Stefans styvpapps kom och hämta oss:p i en liten Clio! tre stora pojkar i baksättet och jag i knä .. ii, bra med sol.

Jaja, shoppa lite idag. nya underkläder. Finally :D

Väl hemma blev det solen, sola i två timmar. mmmh, brunheten smyger sig sakta men säkert på.. vid halv sju ringde veterinären och sa att Bellen blir bättre, de har tagit bort alla maskiner så nu är det bara bandaget kvar.. Kanske han kommer hem i helgen ändå :D
å då blire...

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-04

Visa hela (0 kommentarer)

Fick inga bra besked från veterinärerna. Han har en hjärnskada, troligtvist från narkosen. Men jaja, dom säger att han har blivit lite piggare. Jobbigt

Men iaf, bokat halkbana. så den 2juli gäller den. sen mitten av juli blire uppkörning.
Till och med trafiklärarn sa åt mig att boka :D I´m ready , fit for fight. Se upp på vägarna då, då blire farligt ;D

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-03

Visa hela (0 kommentarer)

Hm, denna helg sluta inte så skoj. .
Kom ner till Strömsholm vid tio, fick vänta på läkare till halv ett. Där fick vi lämna ifrån oss Bellen och gick och sov.
vid lunch idag ringde de och berättade att de har opererat bellen, tre diskar förstörda ...
Gud, vad hemskt. kanske han aldrig kommer att kunna gå riktigt igen men så får man inte tänka. Tänk positivt Miriam!!
Åker ner på fredag igen, ställer upp husvagnen och hoppas på att få hem han under helgen.
Kanske man får se lite tävlingar då med.. nåt positivt iaf :/

Skrivet av miriamnorden, 2008-06-02

Visa hela (0 kommentarer)