En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

missdahlkvists bloggis

när regnet bara öser ner som jag tycker den gjort nu ett bra tag, men med undantag av idag , för idag hade man solen i ögonen , nästan så jag tog fram mina tokigt älskade solglasögon,

läxorna gör inget annat än kommer och går, dom byter av varandra hela tiden, men det är bara att bit ihop och sparka och ge precis vad man behöver för att få det betyg man vill ha och sen är det bara att ta vad man kämpat ihop under en termin, hårt jobb för att sedan kämpa ännu mer, för att få ett bra liv när man är 30 , usch att behöva tänka så lång siktigt, men det behövs, det är så lätt att skita i det och på nolltid tappa sin glöd till att kämpa. kämpa kämpa kämpa, det är vad den här hösten handlar om.

har kommit igång med träningen nu igen, känns underbart! så på söndag blir det a-lags match för första gången, okej, kinne-vedums a-lag är inte det bästa men ändå, det är ett steg längre än F15, har tränat 3 dagar i rad nu ( känns i benen vill jag säga...

Skrivet av missdahlkvist, 2006-08-30

Visa hela (0 kommentarer)

så har ännu ett sommarlov tagit slut och skolan har drat igång, Nu på allvar , nu i nian , nu när allt verkligen gäller? eller?
jo iaf känns det så. betyg och krav, känns som hela framtiden ligger på spel :/ gah!

sommaren 2006 har gått fort , för fort! har haft underbara dagar med ewe och helt fantastiska veckor och resor med emmsan, jag älskar er!
sommaren har även bestått av flera härliga fester med allt möljigt kul folk! tack för det,

fornäng är verkligen tomt utan alla fd,nior, det fattas en viktigt del av skolan, "the gangster" som alltid är på g med ngt kul, och alla andra som bara fanns där, som man kunde sitta och snacka med i cafeterian, trodde aldrig att ja skulle säga att ja saknar er alla! vissa mer än andra (: trots det är detta kankse bra för studierna, det ända man nu kan göra i skolan är att konsentrera sej på arbetet vilket kan vara mkt mkt bra!

nog pratat om det nu är det snart helg och jag ska konfirmeras på söndag! usch jag är faktiskt...

Skrivet av missdahlkvist, 2006-08-24

Visa hela (0 kommentarer)