En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kärlek

Ja, på denhär bloggen så kommer jag att ta upp området kärlek.
All sorts kärlek, känslan, spekulationer, några fina texter/låtar om kärlek, relationer, possitiva och negativa saker om kärlek, m.m.

Kortfattat : Allt inom området kärlek.

Du är det bästa som har hänt för mig. Låt ingen annan tro nåt annat om dig. Jag kommer aldrig glömma allt som du sa till mig.
Du är det bästa som har hänt för mig och det kan aldrig någon ta ifrån dig.
Det allra bästa som har hänt i mitt liv är du.
Bara du...

En jätte bra låt som jag tycker att du ska lyssna på. Okej du kanske inte gillar dansband, men lyssna på texten och jag kan nästan garantera dig att du kommer älska låten.
Bara ett tips...

Skrivet av misslove, 2009-07-08

Visa hela (0 kommentarer)

Känslan...Ja, hur ska man beskriva den? Det är ganska svårt att sätta ord på känslan som man känner när man är tillsammans med den personen som man tycker om.
Men om vi nu ska försöka sätta ord på det då, just den där speciella känslan man får när man är kär.

När du är kär i någon, så känns livet helt jävla underbart. Allt som man tidigare har tyckt varit dötrist blir helt plötligt otroligt mycket roligare.
Man börjar känna en otrolig dragningskraft till personen som intresset har fallit över. Man vill ösa komplimanger över honom/henne. Berätta för den hur bra, fin, snygg, underbar, vacker, snäll, omtänksam, sexig, sensuell personen är.
Man vill helt enkelt ge honom/henne en vink om att: "Hejj, hallå !! Här är jag !! JAG FINNS OCH JAG ÄR FÖRÄLSKAD I DIG !!".

Du kan inte slappna av riktigt när du är i stadiet "Ny kär". Man tänker och drömmer om personen hela, hela tiden. Man får "fjärlar i magen" när man ser honom/henne, kinderna kan börja...

Skrivet av misslove, 2009-07-08

Visa hela (0 kommentarer)