En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Kärlek

Känslan ...

Känslan...Ja, hur ska man beskriva den? Det är ganska svårt att sätta ord på känslan som man känner när man är tillsammans med den personen som man tycker om.
Men om vi nu ska försöka sätta ord på det då, just den där speciella känslan man får när man är kär.

När du är kär i någon, så känns livet helt jävla underbart. Allt som man tidigare har tyckt varit dötrist blir helt plötligt otroligt mycket roligare.
Man börjar känna en otrolig dragningskraft till personen som intresset har fallit över. Man vill ösa komplimanger över honom/henne. Berätta för den hur bra, fin, snygg, underbar, vacker, snäll, omtänksam, sexig, sensuell personen är.
Man vill helt enkelt ge honom/henne en vink om att: "Hejj, hallå !! Här är jag !! JAG FINNS OCH JAG ÄR FÖRÄLSKAD I DIG !!".

Du kan inte slappna av riktigt när du är i stadiet "Ny kär". Man tänker och drömmer om personen hela, hela tiden. Man får "fjärlar i magen" när man ser honom/henne, kinderna kan börja hetta till när man pratar med personen, man kan börja svettas något så kopiöst och känna att man bara vill därifrån men ändå inte.
Den känslan är så otroligt jobbig och samtidigt helt underbar. Just den känslan vill man känna fler gånger.

Du vill träffa personen hela tiden. Du vill att han/hon ska känna kärlek för dig, lika mycket som du känner kärlek från honom/henne.
Detta kan göra en väldigt, väldigt depprimerad, men då kan man ta till denhär "oskyldiga lilla flirten". Besvaras den, så kan du vara ganska säker på att intresset har besvarats och du kan bli lugn igen.

Fast ibland så besvaras ju inte känslorna, men det tänker jag ta upp i ett nytt blogginlägg.

Besvarade känslor är det absolut bästa som finns, då vet man verkligen att man har varandra.
Och träffar man då fel person som inte visar samma intresse så GÅ VIDARE !!
Han/hon ser inte vad hon går misste om !! Gräv inte ner dig själv i deppritioner och tankar, det är inte dig det är fel på !! Utan det klickade helt enkelt inte.
Ryck upp dig, få upp ögonen igen, ut på banan och innan du vet ordet av det så finner du den personen som verkligen förtjänar din kärlek och som kan besvara den också.

Tänk på det så länge tills vi hörs igen!!

Skrivet av misslove, 2009-07-08 00:13

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?