En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
mollemeck

Mollemeck

På den här sidan kommer man kunna läsa om allt skoj jag tar mig för!
http://bloggis.se/valpen kan ni kika på min lillesyrra. Hon ska visst vara söt..

Hej på er!
Tänkte att jag skulle ge er lite mer glädje i livet! =)

Var riktigt längesen jag pletade ner något här nu....

Har hänt en del sen sist men inte så mycket att tala om egentligen..
En stor sak hände för ungefär en månad sen nu..
Jag var i Sala på utställning och knep mitt sista cert!!
Så nu är jag Champion!!!!!

Snygg va???

Annars har livet mest rullat på. Vi spårar och tränar. Har varit på en hel helg med agility på semester både här och där. Vi var och hälsade på Fighter och Devil i somras och då passade vi på att bada i havet! Som ni ser blir man lite extra ruffsig av saltvatten.

Men jag är söt ändå!

Ha en bra höst allesammans!

Skrivet av mollemeck, 2007-09-07

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag här igen!

I början av december var jag iväg på stor utställning, men tyvärr gick det inte lika bra som sist, fast det gör inget tycker jag. Vi vet ju i alla fall att jag är finast i världen!

Jag satt och kikade igenom en massa kort här om dagen och kom ihåg hur himla liten jag var när jag kom hem hit till mamma och pappa..
På det här kortet är jag ungeför tre månader gammal och hade varit hemma kanske knappt en månad.

Kolla bara vilken liten skit jag var. Mindre än vad syrran är nu till och med! Det trodde jag inte.

Sen hittade jag en lite cool bild från i sensomras när vi var ute i skogen. Vi hittade en jättekul pinne att leka med, kolla bara vad skoj den ser ut!

Hoppas nu bara att det ska bli lite snö nån gång, det är så kul att skutta runt i, och jag vill se hur syrran klarar det.. Men vi får väl hålla tassarna...

Skrivet av mollemeck, 2007-01-06

Visa hela (1 kommentar)

I fredags hände det! Jag bär numer den ärefulla titeln Svenskt viltspårs champion!

Rätt stort va!

Sista spåret var jag inte helt hundra men jag skrapade ihop till min sista etta iaf! och det var ju det som var det viktigaste.

För nån vecka sen var vi i Sälen fyra dagar. Det var nog bland de fyra bästa dagarna i mitt liv hittills. Hoppas verkligen att de tänker göra om det.

Vi var ute och gick på fjället typ hela dagarna. Och Isa var med och vi fick springa lösa nästan hela tiden. Som tur var så stannade vi ibland och fyllde på energiförrådet lite grann. När vi väl kom hem så var det knappt att jag orkade innanför dörren innan jag sov. Men gud så kul det var!

Här är en bild på mig och syrran när vi var där.

ha det bäst så hörs vi!

Ps. Snart kommer ni kunna se på uppfödarens sida om hur duktig jag har varit!
http://beam.to/klockarbol

Skrivet av mollemeck, 2006-09-30

Visa hela (0 kommentarer)

I fredags gjode jag en stor grej! Jag gick mitt första spårprov i Öppen klass!! Och gissa vad...

Jag fick högsta poäng!!

Då får man första pris och när man fått tre såna (alltså bara två kvar!!) Så blir man viltspårs champion!! Så mamma lovade att hon skulle skicka in två till anmälningar så att ja kanska kan bli det i år!!

Kul va!

I helgen har det varit utbildning. Vi har hållit igång förfullt där ute i ransta...

Idag har vi kört lite personspår. Jag vet ju vad det är som förväntas av mig, men va fan... detfattades en kläv i slutet typ... men andra gången så kanske jag kunde tänka mig att ta leksaken istället...

Nu är jag helt slut efter helgen.. men snart ska vi åka ut till mormor och morfar för vi ska planera lite inför helgen som kommer för då sa vi åka till Sälen!!

Ha det bra!!

Soo long!

Skrivet av mollemeck, 2006-09-10

Visa hela (0 kommentarer)

I helgen var vi på kurs igen. Det var skitkul som vanligt. Dom byggde iordning nån bana med en massa olika saker som vi skulle testa.

Först ville dom se hur vi tog kontakt med främlingar och ville gå med dom eller inte. Och jag sa "så fan heller" klart man inte vill gå ifrån morsan. Sen skulle dom se om vi hade nån jaktlust. Och, ja vad tror ni?? Klart man ställer upp!

Efter det var det nåt konsigt spöke som studsa runt på fältet och sen in i buskarna. Jag vågade mig fram en bit men sen var det lite väl konstigt.. Med hjälp av mamma vågade jag mig fram, och där under ett lakan satt Lotta och tryckte.
Har fortfarande inte fattat vad hon gjorde där.. =/

Efter det skulle morsan springa ifrån mig och den där "dumma" Lasse höll i mig så jag inte kunde följa efter. Till sist släppte han och jag fick springa in och leta reda på mamma. Hitta henne typ på en gång så klart! Efter det gick och strosade. Plötsligt flög det upp en gubbe mitt i vägen.. men efter visst...

Skrivet av mollemeck, 2006-08-15

Visa hela (0 kommentarer)

Hon ska visst bo här nu.. Rätt skoj för det mesta, men ibland är hon en riktig terrorist.. Men mamma säger att det är så lillesyrror ska var, så det är väl bara att bita ihop..

I vilket fall så har mamma inte glömt mig.. och de är ju det viktigaste!!..

Idag har Fighter och Devil varit här!

Nu i helgen ska vi gå på kurs! mamma har bratat nåt om en MH test bana som dom ska bygga och sen testa oss på. det låter lite spännande, men även läskigt.. Vi får väl se. Det brukar ju vara kul där ute, så det blir nog bra!

På söndag ska Lasse hjälpa oss att gå spår med skott. Sen har mamma tänkt att vi ska tävla i Öppet spår!
Jag längtar redan!!

Skrivet av mollemeck, 2006-08-11

Visa hela (0 kommentarer)

Nu har syrran kommit hem!!

Igår körde mamma ut mig till mormor och morfar och där fick jag sova.. men eftersom mamma hade så dåligt samvete över det så fick jag en jätte kul skallra i present!

Och idag på morronen kom hon och hämtade mig och så åkte vi hem till syrran!!
Hon är bara sååååå söt och rolig!!

Jag försöker vara duktig och inte vara för hårdhänt, hon är ju så liten. Och själv tycker ajg att jag lyckas rätt bra! Mamma sa att eftersom hon är så liten måste hon sova en hel del, så jag får väl lov att låta henne vara ibland.. Men det är svårt... =)

ha en bra dag!

Skrivet av mollemeck, 2006-08-03

Visa hela (0 kommentarer)

Igår var vi i Kraken på eftermiddagen/kvällen. Isa och hennes mamma opch pappa var också med.. Vi badade och ahde det bra.. vissa mer än andra... som ni kanske vet så är jag lite mer försiktig med vattnet än vad tex Isa är...

Bilden talar ju rätt mcyket för sig själv för HUR glad hon faktiskt är i vatten...
Själv var jag faktiskt också i och simmade frivilligt!! Har passat på ett par gånger nu när det är lite varmare än vanligt i vattnet...

Nu är det bara några dagar kvar tills syrran kommer hemm..
Hoppas hon är schysst så att man inte får en lite odräglig bitsak hängandes i svansen...

see ya all!!

Skrivet av mollemeck, 2006-07-29

Visa hela (0 kommentarer)