En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

mschs bloggis

heejhopp.
jag spelar innebandy och har schumacher som min gud. det är i princip allt ni behöver veta. tackobock. :)

En dag kvar till OS idag. Nedräkningen har pågått i snart en vecka och jag är otroligt taggad. Men, så kom ju det stora bakslaget också. Bakslaget för hela svenska folket. Foppa spelar kanske inte OS. Seriöst, vad är ett OS utan Peter "Foppa" Forsberg? Enligt min mening: ingenting.
Peter Forsberg är den spelare som helst av allt vill spela ett sista OS. Skit i Sudden, Näslund, Lidström. De är bara omotiverade jävlar. Foppa missade OS i Salt Lake City sist. Nu hade/har han en sista chans att få sina drömmar i uppfyllelse. Han är mer motiverad än någonsin, han hade bättre form än på länge. och så kommer en jävla ljumske ivägen.
Ett OS utan Foppa är som ägg utan kaviar. Ett OS utan Foppa är defintivt ett OS utan mitt ögongodis. Det finns helt allvarligt ingen med så otroligt isblå och hursnyggasomhelst ögon. gash. Lätt OS hetaste ögon. den blicken. woho! :P

Iaf, om nu inte foppa kommer till OS (vilket får typ mig att dö) så hoppas jag verkligen att Bengt-Åke tar...

Skrivet av msch, 2006-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

var ett tag sen jag skrev här, fråga mig inte varför. meen om jag skulle gissa så är det för att jag har haft alldeles för mycket att göra - men inte gjort det ändå. snygg anledning där.
hur som haver, som gamlingarna säger, så var jag i V i helgen, av alla ställen. vi spelade innebandy, vilket var skoj ja ;D meen, fyfan vad kallt det var UTE, innan vi kom in. jag trodde allvarligt att jag skulle förfrysa. (vilket jag bevisligen inte gjorde, men ändå.) Jag träffade även N igen. vilket var.. intressant. jag hade inte träffat personen i fråga sen innan jul, och, jag menar. en gång är ingen gång. så resonerar iaf jag. två gånger - är däremot en gång för mycket. vilket, jag dock inte trodde skulle inträffa. iaf, så var jag hos J och vi skulle från början iväg och se film meen, N och hans bror kom till J istället och vi spelade spel. vilket var trevligt - ja. men, det blev även en andra gång. och jag vet inte. det är så invecklat,...

Skrivet av msch, 2006-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

att allt var som förut. i o för sig, är det svårt att definiera vad som är förut, vad som var då, vad som är nu, vad som var.. för ett litet tag sen. fast, jag tror jag menar nångång för kanske ett år sedan, eller två. det är förut.

förresten så tvingade mamma mig mer eller mindre till mr. chiropraktiker idag. iofs gick det braigt, fast. jag tror verkligen inte att det kommer hjälpa den här gången heller. men, man kan ju alltid hoppas. ååh, jag önskar bara att allt var som förut, när jag inte hade ont. eller bara lite ont. nu funkar ju fan INGENTING.

två dagar i skolan och jag är redan överöst med skolarbeten. eller det är alla. jävlaskit, säger jag. och det blir knappast bättre när mr. rektor skickar ut ett mejl var det står en lista med saker som ska göra att lärarna kommer skina ikapp med vårsolen i vår, som han så fint uttryckte det. jag ska skicka honom en lista också som gör att vi elever kan skina. han ska få, jag lovar.

men imorgon är det HELG...

Skrivet av msch, 2006-01-12

Visa hela (0 kommentarer)

jag satt och tänkte tillbaka igår på vilket jävla år 2005 var, egentligen. det började iofs rätt hyggligt med schysst seriespel och en resa till paris för att hälsa på syster med min moster. livet lekte. hela våren var helt ok och, sedan kom även det efterlängtade sommarlovet. emma började det med att jobba lite, som vanligt, för att vi sedan bilade ner till paris, för att hela familjen skulle hälsa på syster. vilket var helt otroligt fantastiskt roligt. och, man kan väl egentligen säga att lite av en dröm gick i uppfyllelse när jag och pappa åkte vidare till nevers för att se på formel 1 på magny-cours. hur coolt som helst, även om schumacher inte vann ;) resten av sommaren präglades av rätt mkt jobb meen, jag hann även ha roligt och fina båtutflykter saknades inte. och, för att inte glömma kräftskivan. jag förstår fortfarande inte vad som hände - eller vad vi tänkte på.
sedan, kom HÖSTEN. skolaskolaskola. iofs var skolan rätt ok nästan ända fram tills vi åkte...

Skrivet av msch, 2006-01-10

Visa hela (0 kommentarer)

jaa, neej, kanske.?
kanske. inte. ge mig ett råd, snälla?
fast- pappa kommer aldrig låta mig göra det. men, det är inte ens roligt längre. inte alls. inte det minsta, inte ens i närheten.

jag har tänkt rätt mycket idag. (kanske i brist på annat att göra) och jag har kommit fram till otroligt massa saker, som egentligen är otroligt ointressant. därför ska jag nog bespara er på det, men det finns en jävla massa snorungar som påstår sig vara sjävmordsbenägna. något som man kanske också skulle kunna kalla: snorungar som saknar uppmärksamhet.

skola imorrn, sista dagen på lovet. det har ändå varit ett hyggligt bra lov. eller ja, jo. det har det faktiskt. inte för mycket att göra, inte för lite att göra. fast, med det har jag inte sagt att jag längtar tills imorgon. och snart ska emma skriva sin engelska bokrecension. hela kvällen. för jag ska inte träna, nej. för jag vill inte träna. bra emma. och sistadagenplugg känns aldrig riktigt b ra.

min syster är f.ö....

Skrivet av msch, 2006-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

ååh. jag blir så less på allt.
Vi förlorade idag mot Hörnefors. (förvisso inte så oväntat, men ändå.) och mina skooor som jag pratat så jävla mycket om kan typ slänga sig i väggen. ÅHH. Jag kan inte ens spela en hel match längre utan att få hurontsomhelst. vilket är åt helvete, rent ut sagt. eftersooom det på så vis inte alls blir som emma vill. veeeekling.
fan också. blir det allvarligt inte bättre snart, så ska jag allvarligt fundera på att sluta. det är omöjligt värt att spela när man inte får ut det man vill av det och känner att man inte kan ge max. åååååh, jag vill dö.

förresten så nådde vi inte kvarten i dagens slutspel i gubbcupen heller. meen, jag känner mig inte det minsta ansvarig för det iaf eftersom jag inte spelade. och ja, jag har inga fler kommentarer om det.

skola på tisdag. jag känner peppeeeen. NOT. ååhååh. magnus, micke och shannon kommer typ halshugga mig. jaajjajaaa. (vad har hänt med den superseriösa pluggande...

Skrivet av msch, 2006-01-08

Visa hela (0 kommentarer)

tjooohej!

once again var det dags för den årliga norrskenscupen (jaa, gubbcupen om man så vill också)
det var en mucho trevlig dag som kanske inte började så bra - men slutade iaf med att vi gick vidare till morgondagens spel. kanoners.
inte för att emma blemmas insatser under dagen var så lysande meeen, det kan vi ta en annan gång. jag hade tänkt mig glänsa i Hörnefors imorrn istället. ;p
mina nya inlägg till skorna. öhm, som skulle göra under gjorde iaf lite under. känns bättre än vanligt men dock långt ifrån muy bien. meeen. skam den som ger sig och kanske blir det bättre. (guud så tantigt det lät.)

vännäs i torsdags var förresten också mycket trevligt. vi bastade och rullade i snön. haha. och såg på fiiilm. och fikade för mkt fika. men det var skojigt. and emma will be back, för att visa någon viss person att personen i fråga inte alls har kondis. och samtidigt briljera med lite fina innebandyfinter. hahaha! han ska få.

ooooch.jag har fortfarande inte...

Skrivet av msch, 2006-01-07

Visa hela (0 kommentarer)

för det första, så jobbade jag igår, vilket var ovanligt trevligt. en 90 årig farbror gav mig mer eller mindre öhm, skamliga förslag hela dagen. (haha) och det slutade i en sista komplimang innan jag gick hem för dagen: "hördu, jag kan aldrig se mig mätt på dig". hahaha. jag har ett riktigt kap där alltså :)

jag tränade igår och det kändes kanonersbäst, till en början iaf. och kondisen var inte så illa som jag förväntat mig. idag däremoooot, så dör min rygg snart. typ. vilket är desto mindre bra.
å andra sidan väckte min kära mor mig typ tjugo i tio idag, för att emma skulle till mr. peeter. yeay. och alltså innehar jag nu mina nya inlägg till skorna och jaa, dom har även gjort såna till david beckham himself. alltsåå, måste ju detta betyda att jag är värsta superstjärnan genom att bara äga dom, och hur bra kommer det då inte bli sen? :P skämt å sido, jag hoppas verkligen de hjälper. otherwiise, tackobock o goodbye.

vännäs i eftermiddag blir en.....

Skrivet av msch, 2006-01-05

Visa hela (2 kommentarer)