En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

nanne1s bloggis

nu är det dax för sommarlov igen, fan vad jag har längtat efter den här dagen för att sluta skolan och olika ämnen. nu får man bara lata sig hur mycket man vill utan vakna tidig på morgonen. nu gäller bara ta det bara sjönt och bada och vara uta och sola.

Skrivet av nanne1, 2009-06-12

Visa hela (0 kommentarer)

ja då kom domen om the piratebay, det blev ricktigt oredvis dom mot de 4 otalande. nu måste de betala 30 milijoner och ett års fengelse, jag själv är inte nöjd om domen men ingen problem de ska överklaga domen rätt i de tycker jag. för rätt ska vara rätt det här var inte alls rätt av sverige att göra det. de som stor bakom the piratebay säger att de kommer alldrig få en ända öre från oss sen sa de till aftonbladet heldre bränner jag upp mina pengar än betala till de. fuck bra sagt av killarna. min idol timbuktu vägrar att sto bakom skivbolagens sida ni kan läsa här.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4929801.ab

Skrivet av nanne1, 2009-04-17

Visa hela (1 kommentar)

nu har jag äntligen skaffat mig en blogg. jag har alltidt sagt till mig själv att jag vill ha men det har inte blivit av med det. men nu är det, jag kommer skriva om mig själv här.

Skrivet av nanne1, 2009-04-16

Visa hela (0 kommentarer)