En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
nathalie

what do you do when you realize that all your dreams have come true?

hhö nu blev ni överraskade va

Skrivet av nathalie, 2007-12-10

Visa hela (1 kommentar)

yes

http://nathaliep.blogg.se


där finns jag!

Skrivet av nathalie, 2006-11-06

Visa hela (5 kommentarer)

yess, äntligen helg!!

denna vecka har varit PAIN! fattar inte varför inte lärarna NÅGONSIN kan förstå att det inte funkar att ha alla prov och inlämningsuppgifter på samma gång! och det är alltid nästan precis innan ett lov också .. don't get it!

idag har jag varit i skolan hela dagen (nästan) & sen var jag och maria på stan och kikade runt efter något att ha på mig imorgon och leggings till maria, tog ut pengar och var på apoteket. sen var vi och fikade med rebecca sanna helena bella & anna på storken, det var ett snabbfika men ändå mysigt. sen var vi och köpte sista grejen till isabells present som FYLLER ÅR 18 IMORGON.

imorgon är det alltså fredag och det innebär inte bara helg utan även lov :) underbart ..
/nathalie


"lilla hjärtat, jag tänder så på dig.. jag vill så gärna ha sex med dig!"

Skrivet av nathalie, 2006-10-26

Visa hela (8 kommentarer)

haha ååh. matilda varför har du börjat gjort denna cheesecake?
jag bakade en nu till min pappa för första gången och det känns som att jag skulle kunna äta tills jag dör. haha okej, jag orkar inte äta mer nu men ändå.. jag kommer bli en RIKTIG tjockis! :(

Skrivet av nathalie, 2006-10-25

Visa hela (2 kommentarer)

snart helg.. SNARTSNARTSNART, du kommer överleva nathalie!

Skrivet av nathalie, 2006-10-25

Visa hela (2 kommentarer)

hej det var jättekul i fredags. orkar typ inte berätta vad jag gjorde, känns som att det alltid är samma visa..
kommer till seven, köper mina shottar innan 22, (ibland: svänger förbi herta och dricker) går till d12 köper öl, går till o'connors och köper öl, skämmer ut mig och går tillbaka till seven och festar. kvällen avslutas med ( har jag lärt mig nu) att jag står längst väggen utanför seven och ramlar ihop till en klump på marken haha.
jag säger ABSOLUT inte att det är tråkigt, det är detta jag lever för.. men kände mest att jag därför inte behövde skriva någon analys! i fredags var vi dock på bio innan och såg "djävulen bär prada" och den var bra! dock sämre än vad jag hade förväntat mig.

igår var vi hemma hos maria och tog det lugnt, kollade på två filmer men jag somnade mitt i båda så jag har ingen aning om dom var bra eller inte. och idag har jag bara kommit hem och varit och städat på saif.. funderar på att sluta, känns ovärt nu när jag...

Skrivet av nathalie, 2006-10-22

Visa hela (6 kommentarer)

MOTHERFUCKER!!

VI KOM DELAD ANDRA PLATS I BÄSTA AFFÄRSPLAN I HELA UPPLAND.

helt sjukt, känns så jävla bra!

trodde verkligen, verkligen, verkligen inte att det skulle ske. olle var typ "men vi kan ju faktiskt komma bland dom tio bästa" jag ba ööh nej verkligen inte, o ingen annan än möjligtvis olle då trodde att vi skulle komma bland de tio bästa ens, OCH VI BLIR TVÅA. FYFAAAAN SÅ SKÖNT =)


inte nog med titeln (öh, varför har jag helt plötsligt blivit ett fan av "äran", det var det värsta jag visste när jag var liten) så fick vi även 1000 kr till företaget, UNDERBART!!

åh värsta glädjeruset när vi hörde namnet, så jäkla otippat, och när vi stod där.. ingen av oss kunde stå för att vi var så chockade, benen skakade och jag kunde knappt prata, fick tårar i ögonen när vi skulle fotas hahaha ..

märker nu hur jävla kul och värt mödan detta är. känns så bra!

(hej en blogg om enbart våran vinst!) VILL TACKA VÅRAN RÅDGIVARE FÖR...

Skrivet av nathalie, 2006-10-19

Visa hela (7 kommentarer)

you make me feel so good ..

Skrivet av nathalie, 2006-10-18

Visa hela (2 kommentarer)