En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
nellan98

nellan98s bloggis

Nu snart, om ca 20 min så börjar Melodifestivalen 2010, final!
Jag hejar på:

Eric som dansar i regn


Salem som är proffs i vart enda instrument


sedan är det ju Timotej, det skulle vara spännande att se hur de gör den på Engelska, "Come"


Darin är också väldigt bra, men jag tycker inte att han ska vinna.


Sedan är det ju programledarna, jag hoppas att jag kan bli en sedan i framtiden, men jag hoppas att Dolph kommer tillbaks!!

Skrivet av nellan98, 2010-03-13

Visa hela (2 kommentarer)

Idag är det söndag och ajg har spenderat dagen hos en kompis som heter Majs Petterson. En väldigt trevlig liten bondflicka. Vi såg på hennes marsvin Alice och Lotta. Lotta är sprallig med Alice är lugn. Riktigt söta!
Vi skrattade nästan hela tiden och så spelade vi lite wii, det var kul. Vi tittade in i hennes snögrotta och lite annat. Vi åt också taco! MUMS!

Men det är en lite gris idag! Hanna Nilsson en av mina bästa kompisar fyller år idag! GRATTIS HANNA! HOn är en liten gris idag!

Ha det bra alla mina kära läsare!

Skrivet av nellan98, 2010-02-07

Visa hela (0 kommentarer)

snöö är kallt.
snön har varit här länge. Alldeles för länge. Jag vill bara bli av med den!
Den ska komma några dagar innan julafton och sen försvinna siste januari. Kanske, lite konstigt där, men ungefär.

Idag har vi inte haft alls många lektioner. Bara 2! yey me!
svenska och engelska. Vi såg film nästan hela engelskan och så jobbade vi i våra böcker på svenskan. Det var ganska okej. tyckte jag i alla fall. NU märkte jag att zara hade en blogg.

ursäkta men denna datorn är u seg som in i att skriva med, jag har suttit här jätte länge nu känns det som. Man måste trycka ordentligt med fingrarna för att den sa kunna reagera! Snacka om störigt!

Jag gjorde alla mina läxor innan vi åkte från skolan, alltså har jag absolut inget att göra imon föruom att ladda upp för tävlingen på söndag. Jag ska på simtävling, och jag är ganska säker på minst en medalj. Kanske två, inte helt säker. Men jag hoppas. Linus kommer också fast insimmet börjar åtta. Och det...

Skrivet av nellan98, 2010-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

jag har läst Miriams blogg. Hon har fått fem missfall nu. Jag fattar inte riktigt hur det kan bli så. Hon har ett barn, Henrik som fyllde elva för några dagar sen. Och nu har hon fem i himlen. Det känns så orättvist. Varför ska alla andra kunna få barn och inte hon? Ni kan ju läsa det själva om ni vill.
http://miriam.wordpress.com/2010/01/05/tankar-kring-ett-ofott-barn/

Skrivet av nellan98, 2010-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

Hej hej igen!!

det var länge sedan jag skrev här. Ursäkta för det, men jag tror jag kan bli bättre. Jag mamma och Lisaåkte till klinten och åkte pulka med våra nya. De var väldigt små och så var snön inte så packad så det sprutade snö i hela ansiktet på en. Inte så najs. Men de två sista åken var bättre.

Vi fikade också. Varm choklad och bullar. MUMS! Fast jag var inte så glad, det var för att det inte gick att åka pulka utan att behöva borsta av sig massa snö. Så jag var ganska trött. Men sedan åkte vi hem igen och så åker Lisa skridskor med några av hennes kompisar nu.

Ha en god fortsättning!

Skrivet av nellan98, 2010-01-06

Visa hela (0 kommentarer)

Ja, nu har vi chippat wiiet så nu kan vi köpa ner laddade spel och så kan vi köra det på wiiet. Pappa köpte "Mario kart" och ngt skjutspel, och jag och Lisa har verkligen nördat mariokart. hehe, kanske inte låter så bra.

Vi har pratat med Ida lite på skype, men jag skulle vilja prata med henne själv. Det var hela familjen, man fick inte riktigt chansen. Men jag tror inte jag kommer ihåg mitt användarnamn, det är inte så bra...

Om två veckor är det julafton, om jag har räknat rätt och jag har bara en julklapp. Inte så bra. Mamma och pappa ska åka upp till gekås på söndag, som de gör varje år. Men jag måste fixa alla julklappar i helgen där, men jag vet inte riktigt, för jag är alltid jättetrött efter skolan och simträningen. Det är lite bajs...
Vänta lite nu här i stormen! Jag har jullov på fredag!!!! YEY ME!!!! (klappar i händerna av lycka) då har jag lite tid, äsch, jag får planera senare.

Ida har skaffat en dator nu, det är najs. Hon snackar om att hon...

Skrivet av nellan98, 2009-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

just nu så vill jag bara till en konsert med tobymac. Sök på alive and transported, jag vet ej riktigt hur det stavas, men det blir nog bra, han har sjukt bra texter.

JAg saknar Ida riktigt mkt nu. Jag vill bara krama henne, men nu måste jag gå för pappa behöver komma till datorn.

Var inte rädda för att kommentera!!

Skrivet av nellan98, 2009-11-29

Visa hela (0 kommentarer)

heej allihopa som läser min blogg.
Jag vill bara säga att jag är tacksam till de som läser min blogg.
jag ska skriva om dagen.

jag har precis kommit hem från skolan. Först på morgonen var jag på väg att glömma tågkortet= inte bra!!

Sedan åkte vi till skolan. (alltid lika tråkigt i skolan) men det var lite ändringar på gympan. VI SKULLE TILL SIMHALLEN!!!XD=)=DX) det var kul. Vi skulle köra lagkapp, jag kan säga att det var lite skillnad att köra med klassen än med simgruppen. Det gick kanske inte lika snabbt, men jag kan ju säga att det var kul. MEn det gick väldigt fort. Sedan var det till skolan igen. JAg sprang till min skolväska hittade mina pianopapper och sprang till studion där Elisabeth hade lektion med NINA. Jag hade ingen aning om att hon spelade piano. Men det gick väl bra. Just nu lyssnar jag på "In the light" med DC talk. Den är skön. sök på den i spotify. den är najs.

Men när pianolketionen var slut sprang jag som en dåre och hämtade mina grejor...

Skrivet av nellan98, 2009-10-20

Visa hela (0 kommentarer)