En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
nennen23

nennen23s bloggis

Hej igen! det är ett tag sen jag bloggade..


Det är viktigt att ha vänner. jag menar vad skulle jag annars göra??att få komma i från famijen e
skönt i bland.Att vara med såna man kan bärtta hemligheter för och någon att bara vara med!!
Liksom de gör livet mera ro fyllt eller va-det-nu-heter..Mina tjej kompisar e jätte viktiga fär mig!!


att ha kul e också viktigt!! men att ha tråkigt tycker jag om även om set är en del av livet.Jag har inte så mycket mera att skriva om det, men här kommer en lista på lite saker jag vet:


*att man inte ska eller kan snubbla på en tråd-lös telefon
*att här doftar pizza
*att jag snubblade idag och har jätte sjukt knä och hand(båda på höger sida)
*man ska inte äta för mycket godis
*att jag älskar hela min släkt väldigt mycket
*att man måste vara smart för att kuna leva'
*att jag är iriterad på att jag skriver "att" i början på nästan vareda mening i denna lista'
*att det ligger en katt på...

Skrivet av nennen23, 2006-07-28

Visa hela (2 kommentarer)

Finland van för första gången i historien!!JAAAAAA!Lordi är ganska bra tycker jag , hård rock brukar jag inte tycka om, men Lordi e ganska bra!!ja orkade inte se hela, men var bra endå!
jag hörde allt uppe på mitt rum för min pappa hade så hög volym så jag inte kunde sova!!:) tack ohej lever pastej!!!

Skrivet av nennen23, 2006-05-21

Visa hela (0 kommentarer)

Som sagt e jag musik freak , det kanske inte märks då jag e med eller hos kompisar (alltså mina änglar).Men då jag e på datan eller mitt rum har jag ganska ofta på musik.Ofstast då jag e ensam hemma...Hög volym o sådant.Jag hör på det mesta, mina idoler e Avril Lavinge,Black eyed Peas och Mealoni C ( om man nu stavar det så....). jag kan höra på det mesta som sagt men om hela skivan innehåller bara lungna låtar så byter jag , jag kan lyssna på lungna låtar men måste växla med lite hoppiga dans låtar... iblan dansar jag i mitt rum då jag har på musik!Ialla fall e jag i kokkola hos min pappa (min mamma o pappa e skilda), hans flickvän har 2 katter de heter Alli och Lotta , båda e faktiskt pojkar men har flicknamn LoL!!!!!=lauhing out loud!!( nu stavade jag säkert fel...)hej då!!


TITTUUUUTTTTT!!!!
...

Skrivet av nennen23, 2006-05-19

Visa hela (0 kommentarer)

Tjenixen alla! ursäkta att jag inte bloggat på länge!!! Jag har världens kompisar!! :) jag har inte så många kompisar men några har jag och de är mina änglar.de stöder mig och är bland det bästa i mitt liv.Min kompis Ronja diggar drakologi!Sara, mitt stöd och rödhåriga ängel! Ida snäll och förstående(ibland). Maria henne har jag inte varit med på en mega lång tid hon är tyvär väldigt ofta med någon annan =(... Jag har många änglar som ( namn på bloggis) babyshark och isaback
en viktig del av min släkt! och många fler som jag inte hinner nämna men de vet om att de är en del av mina änglar!

Skrivet av nennen23, 2006-05-18

Visa hela (1 kommentar)

Jag sitter här i feber, och bloggar...
jag har 38.1 grader , feber.!!!!!

på söndag ska jag på mitt första disco är det tänkt men om det fortsäter så här så nej då blir det inte till nåt, så jag bestämt mig för att på lördag är jag frisk! jag vat att man inte kan bestäma sånt man man ska inte vara negativ!! jag har varit hemma från skolan i dag för jag spyde i går så.
jag har inte så mycket energi kvar.... jag har varit på msn nån timme, set på tv och film jag vet inte hur länge(i morse)!!! och nu gäspar, stönar och hostar!
i natt kunde jag inte sova jag vaknade 100 gånger på natten en gång måste jag sticka ut huvudet för att se om det var morgon en. mamma hörde så hon frågade vad det var jag svarade ju att jag inte kunde sova..... så jag gick ner med mamma och sov med henne i soffan, hon sa att om jag ennu inte kunde sova så fick jag se på film!!! ha ha mitt i natten fast jag sommnde nog sedan och väcktes av att hon gick upp och väckte min bror som skulle...

Skrivet av nennen23, 2006-04-06

Visa hela (2 kommentarer)

jag sitter här i feber och undrar var man kan hitta fröpåsar som man kan sälja och tjäna pengar.
vilket företag ska man vända sig till!! ÄR DET NÅN SOM KAN HJÄLPA MIG?!
"det är nödsituation" hör av dig om du vet!!!

jag har feber och det var meningen att jag skulle på disco på söndag, men jag har bästemt att jag är frisk inom max 3 dagar hahah .... discot skulle vara på en pub (men är egentligen stängd), min kompis skuööe ha det tillsammans med 2 pojkar och var och en fick bjuda 7 kompisar! alltså 24 sammanlagt med födelsedags baren! vilken fest jag har alltså bästemt att på söndag är jag frisk.

Skrivet av nennen23, 2006-04-05

Visa hela (0 kommentarer)

jag har en tandstälning som är så liten att då jag tar av den ,så tappar jag nästan alltid bort den!!!
på måndag ska jag få fast tandställning... ha ha ja men jag slipper min tröga måndag morgon i alla fall!
jag ska få en gärn-väg som som Darin hade ,den går inte att lös göra i alla fall så den kan jag inte tappa bort... jag ska se på tansii tähtin kanssa ... och skriva en lista på all mjölkfri mat som är äcklig.....
och så VILL jag blogga bara så ni vet så VILL jag blogga.....
/)___/)
I II I
(____) EN FET KOSSA!!!© om någon av er e medlem på habbohotel så hör av er!
I U U I
( _ U U _ )

Skrivet av nennen23, 2006-04-02

Visa hela (1 kommentar)

Vi kanske ska till mim mammas kompis villa idag... men det är bara ett kanske!!! jag hoppas det för i så fall skulle vi grilla korv det skulle vara kul!!! de har 3 barn älsta går i 6:an tror jag , jag själv går bara i fyran en så länge ;D jag har desutom märkt att på bärbara datoer skriver jag mycket snabbare en på en valing dator... jag tror att de e för att den har "lägre" knappar ock mindre.-... jag vaknade alldeles för tidigt på en söndag morgon blä!! men jag for ganska så tidigt i går och lade mig på kvällen så det är väll inte så mysko!!! jag vet inte heler vad jag ska göra jag siter och bloggar och väntar... jag har redan spelat på min nintendo-DS ,ninten dogs det e kul tycker jag men i alla fall så siter jag och bloggar och väntar medan jag surfade på nätet (på habbo bland annat) såg jag att svenska,norska och danska habbo kanske ska slås ihop!! vilken katastrof tycker jag , habbo blir ju förstås störe men språken och då man ska logga in hur ska det då!!!...

Skrivet av nennen23, 2006-04-02

Visa hela (0 kommentarer)