En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
nennen23

nennen23s bloggis

lite av allt möjligt

Jag sitter här i feber, och bloggar...
jag har 38.1 grader , feber.!!!!!

på söndag ska jag på mitt första disco är det tänkt men om det fortsäter så här så nej då blir det inte till nåt, så jag bestämt mig för att på lördag är jag frisk! jag vat att man inte kan bestäma sånt man man ska inte vara negativ!! jag har varit hemma från skolan i dag för jag spyde i går så.
jag har inte så mycket energi kvar.... jag har varit på msn nån timme, set på tv och film jag vet inte hur länge(i morse)!!! och nu gäspar, stönar och hostar!
i natt kunde jag inte sova jag vaknade 100 gånger på natten en gång måste jag sticka ut huvudet för att se om det var morgon en. mamma hörde så hon frågade vad det var jag svarade ju att jag inte kunde sova..... så jag gick ner med mamma och sov med henne i soffan, hon sa att om jag ennu inte kunde sova så fick jag se på film!!! ha ha mitt i natten fast jag sommnde nog sedan och väcktes av att hon gick upp och väckte min bror som skulle till skolan.så mamma skotade snö och sedan körde hon till affären och köpte bär-soppa och kex åt mig.. jag åt det då jag så påen dvd som heter: Pirates of Carbean... jag vat inte om jag stavade rätt men på svenska skulle den heta:Piraterne av caribien... jag har också varit till caribien,afrika,svergie och mallorca...
och så carbia men det är bara ett sim-paradis i åbo (läs mera om min färd till åbo på min ena andra blogg)!
nu orkar jag inte mera så bye bye!!!

Skrivet av nennen23, 2006-04-06 18:24

Stackars dig som är sjuk! Hoppas du hinner bli frisk tills imorgon! Krya på dig :) moster mia

Skrivet av babyshark, 2006-04-07 10:16

hej!kul att du kan komma./din kusin Isabella

Skrivet av isaback, 2006-04-13 16:09

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.