En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
nikolajgrinko

paladinpaladinpaladinpalaidn

hej, jag heter Nikolaj Grinko, är en paladin som bor i edron. jag gillar äventyr och djupa okända platser. här skriver jag om vad jag gör om dagarna!

Tiberanius IIIs utpost i Edron, Daniel Steelsoul är en fjant! Idag skickade han mig på vad han trodde var ett självmordsuppdrag, skadades inte ens!

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

Igårkväll åkte jag med Xnasion och Jaguaz till Formorgar Mines för att hålla tillbaka de demoniska krafter som gömmer sig därunder, Plaguesmiths och Juggernauts. Fy fan!

Imorse tog jag och Jaguaz en runda till Forbidden Lands igen, vi lyckades hitta hår och spår från den heliga apan, på vägen tillbaka attackerade 2 hydras, 2 behemoths, 2 giant spider plus en massa småkryp Jaguaz medans jag flydde east där 2 behemoths och en hydra gick på mig, var säker på bådas död men vi mötes upp vid teleporten, lite skakade men som vanligt var vi bäst.

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

Försökt hjälpa aporna att organisera sig, det gick rätt bra tills jag skulle leta efter ett hårstrå från den heliga apan i Forbidden Lands, en plats fylld av Gs och Behes. Tvärnit, står på en säker plats i närheten med min laptop med 3ginternet och skriver detta!!! fan måste försöka igen, fick se en fin orkidé dock,

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-18

Visa hela (0 kommentarer)

Idag åkte jag till Svargrond - jag har under en period hjälpt Shamanerna där och samlat lite saker de behövt från andra delar av världen, till mediciner och sådär!

De verkade dock vara desperata idag, så jag åkte även till Helheim och Formorgar Mines. Saker och ting händer och Kulten försöker väcka Demoner från isens djup.
På söndag ska jag stoppa dem från att återuppväcka Ghazbaran.

Över till Edron där brorsan slaktade demoner, han verkade må rätt bra och drog ihop en fin samling items,

Tack för idag

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-17

Visa hela (0 kommentarer)

En trodde Nikolajs dag skulle sluta med att han fick sitt hus idag, sitta, läsa en bok i värmen, kanske placera om sina värdesaker.. men inte Nikolaj, inte jag.
Jag hade hört talas om ett utdött riddarsläkte vilka i långa tider slagits emot demon djupt under Plains of Havoc, jag begav mig för att hitta svar på mina frågor, leta efter böcker, vad jag fann var så mycket mer.
En lång gåta, bestående av olika utmaningar möte mig under PoH, det började med en rubrickskubliknande sak,

Där står jag när jag klarat den!

Vidare möttes jag av 12 stycken torn vilka bombaderade mig med olika elementära partiklar såsom eld, jord... energi osv.
Nedan står jag strax innan väggarna försvinner,

Jag gick vidare, började känna smärtan från all skada jag fått ta emot, passerade genom flera svåra prövningar, tills jag tillslut upptäckte Nightmare Knights djupaste hemlighet, deras spiritualitet, deras förmåga att röra sig i den "fysiska" världen i deras drömmar,

där...

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-16

Visa hela (0 kommentarer)

Hus

Idag fick jag mitt efterlängtade hus. Jag ville hitta ett eget ställe i Edron, detta är visserligen bara tillfälligt, jag vill ha nåt större, men för nu känns det helt fantastiskt. Har inrett hela dagen med troféer från mina äventyr.
Där finns flera saker jag är stolt över, som mina Soft Boots och min Arbalest, från djupet av ruthless 7s Pits of Inferno. Min Mystic Blade och Silver Goblet från fightingarenan i Svargrond (Det börjar snart bli dags att ge sig på Warlordnivån, jag samlar pengar till vad som krävs för att klara det just nu..).
Sen givetvis lite saker från min brors och mina äventyr, en Crystal Wand från Demona och Ornamented Shield från när vi dödade Demodras!
Nu måste jag iväg på jakt igen! Först blir det lite cyclops och kanske nån Behemoth, sen ska jag tillbaka till Pits of Inferno...

såhär ser mitt nya hus ut! address

Nikolaj Grinko
Edron flats 12

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-16

Visa hela (3 kommentarer)