En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
nikolajgrinko

paladinpaladinpaladinpalaidn

Hus

Idag fick jag mitt efterlängtade hus. Jag ville hitta ett eget ställe i Edron, detta är visserligen bara tillfälligt, jag vill ha nåt större, men för nu känns det helt fantastiskt. Har inrett hela dagen med troféer från mina äventyr.
Där finns flera saker jag är stolt över, som mina Soft Boots och min Arbalest, från djupet av ruthless 7s Pits of Inferno. Min Mystic Blade och Silver Goblet från fightingarenan i Svargrond (Det börjar snart bli dags att ge sig på Warlordnivån, jag samlar pengar till vad som krävs för att klara det just nu..).
Sen givetvis lite saker från min brors och mina äventyr, en Crystal Wand från Demona och Ornamented Shield från när vi dödade Demodras!
Nu måste jag iväg på jakt igen! Först blir det lite cyclops och kanske nån Behemoth, sen ska jag tillbaka till Pits of Inferno...

såhär ser mitt nya hus ut! address

Nikolaj Grinko
Edron flats 12

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-16 15:27

Grattis!!! Vad trevligt att du äntligen har fått dig en egen lägenhet! Var alltid så orolig när du varit ute på dina långer jakter och bara loggat ut efter, vem behöver inte en varm säng efter några timmars expande?

Skrivet av BBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBENGAN, 2008-06-16 15:48

daamn, this is just awesome man, totally awesome.

Skrivet av mxhnssn, 2008-06-16 17:02

Nice :D jag blir din granne snart! Din käre vän Ziff xD

Skrivet av anonym, 2008-06-16 22:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?