En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
nikolajgrinko

paladinpaladinpaladinpalaidn

en händelserikdag

En trodde Nikolajs dag skulle sluta med att han fick sitt hus idag, sitta, läsa en bok i värmen, kanske placera om sina värdesaker.. men inte Nikolaj, inte jag.
Jag hade hört talas om ett utdött riddarsläkte vilka i långa tider slagits emot demon djupt under Plains of Havoc, jag begav mig för att hitta svar på mina frågor, leta efter böcker, vad jag fann var så mycket mer.
En lång gåta, bestående av olika utmaningar möte mig under PoH, det började med en rubrickskubliknande sak,

Där står jag när jag klarat den!

Vidare möttes jag av 12 stycken torn vilka bombaderade mig med olika elementära partiklar såsom eld, jord... energi osv.
Nedan står jag strax innan väggarna försvinner,

Jag gick vidare, började känna smärtan från all skada jag fått ta emot, passerade genom flera svåra prövningar, tills jag tillslut upptäckte Nightmare Knights djupaste hemlighet, deras spiritualitet, deras förmåga att röra sig i den "fysiska" världen i deras drömmar,

där står jag beredd med öppet sinne att röra mig genom drömvärlden, nedan har jag nått ett skräckvälde där klockorna skriker ut YOU ARE DREAMING! WAKE UP!, men jag stannade vid min sömn och gick vidare,

Vid slutet av min resa träffade jag en drömmästare, han gav mig lite vin och bröd och uppdraget att bevisa min vilja att kämpa för de goda genom att samla in 500 essenser av det onda i demoner. Snart ska jag ge mig ut.
Men först åkte jag hem till mitt älskade edron, hängde i centrum och drack vin,

Ps. Min brusha på Eternia uppnådde den eftersträvansvärda lvl 100,

Råttan var en jävla n00b.

Skrivet av nikolajgrinko, 2008-06-16 23:30

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?