En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

nintendoschocks bloggis

-- just another nancy boy

höwöwhöhöw.
den här dagen har varit så jävla seg, så jävla trött! även fast jag somnade halv 10 igårkväll.
först hade vi matte med svole (svolisar) & det gick ju verkligen inte att koncentrera sig, bara för att alla pratade Hela tiden, stackars dom som hade prov säger jag bara. :P
idrotten idag vägrade jag vara med på, eftersom vi skulle bada.. man orkar inte bada när det är vinter och kallt ute, håret blir jobbigt då.
sen så hade vi naturkukskap med kristina gooodesvole, hon är så jävla seg så man vill ju inte ens gå dit egentligen. jag slapp göra mitt prov idag iallafall, fast hon vart nog lite sur. jag och becca gick och käkade istället, eftersom vi fick gå någonstans och "jobba själva", jättejobb.

mdu:n var typ sepe idag, vi missade samlingen och sen så gjorde vi inget under hela lektionen, så när vi hade "återsamling" fick titti damp på mig och becca typ, bara för att vi inte hade läst något. skitsur vart hon, cpkärring. becca vart Lite arg, och fick damp hon med.
haha. :)


nu ska jag fixa lite på mitt rum i brist på annat att göra, borde egentligen plugga som ett helvete till mitt matteprov imorgon, men det orkar jag fan inte, jag kan nog det där, lite. :P
men först blir det kung av queens <3 och för er töntar som inte vet vad det är, så är det värstabästa programmet :D

Hejdå!!1

Skrivet av nintendoschock, 2006-03-15 16:49

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.