En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

livet går ändå

praktik

Taggar: fritidsgård vinterfjäll, sommarvandring, skolan, fritidsledare

hej!
idag är det dags för mig att gå på min första praktik dag det känns jättenärvöst. det är första gången jag kommer att prakticera i hela 8 timmar som en vanlig arbetstid när man kommer ut till arbete. jag har prakticerat förut men då har det varit bara 4 timmar högst var det 6 ´timmar. jag är mest närvös för att allt kommer vara nytt nya människor och okänd plats som jag inte känner till så mycket, har varit på besök 5 januari för att han ska skriva till mig att jag kommer vara här så min skolan vwet. jag tyckte det var ett trevlig fritidsgård när jag var där då var det inte så många barn där än för det var jullov fortfarande.
det är 6 veckor som jag kommer vara borta från skolan det känns faktiskt jättelång innan man kommer till skolan igen och träffa alla underbara vänner som jag har fixat där kommer att sakna de så mycket:d jag hoppas alla fall att de här 6 veckor ska gå snabb så man kommer tillbaka någonsin. jag har aldrig varit ett fan av skolan men i det här folkhögskolan då jävlar är jag ett stor fan av det, jag un ångrar inte mig för att jag sökte hit och kom in jag är så tacksam för att jag fick plats här.
ja nu ska man på praktik sen är man tillbaka och går där i ett vecka sedan åker man till vinterfjäll högst upp och åker skidor ush inget för mig men är tvungen eftersom det ingår i utbildningen. kanotfärden och sommarvandring har jag inget emot för då är inte snö längre och tråkigheter som det är på vinter.

Skrivet av njb, 2015-01-19 12:27

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?