En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

hej!

nu var det ett tag sen jag skrev nåt här på blogget. nu har vi sommarlov och jag har inget sommarjobb eller nåt annat utan är bara hemma och tar det lugnt och laddar upp för nästa tärmin i skolan och det blir sista år i skolan. jag tycker det kommer bli så sjönt att bli klar med skolan och har utbildning i handen. jag kommer att sakna folk i skolan både lärarna och eleverna för så här roligt har jag aldrig haft under de åren jag gått i grundskolan och gymnasie. nu när det är sommar så längtar jag tillbaka ditt igen och det har aldrig hänt mig att jag saknar skolan som nu.
men någon måste man väl gå vidare och jobba och få ekonomi att fungera det går inte bara att ta lån från csn, så det kommer bli ett fantastiskt känsla nästa år när jag är klar med det och är fri från skolan.

nu under sommaren så har jag slängt mig i Sofie Sarenbrants böcker. jag tycker hon är bästa författare och älskar hennes böcker min absoluta favorit författare utan tvekan är hon. jag har många författare som jag tycker är bra men Sofie slår alla hon är lika stor som Jessica Andersson, Gry Forssell och Jessica Almenäs är för mig, jag ser upp på dessa kvinnor. jag rekommenderar starkt hennes böcker "vila i frid, andra andningen, vissningen pågår och avdelning 73" jag läste i sträck böckerna.

nu är det mer än 2 månader kvar i min sommarlov så jag ska ta det sjönt och njuta av ledigheten.

kram

Skrivet av njb, 2015-06-19 01:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?