En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

livet går ändå

paris

Taggar: prayfortheworld. vilaifred.

hej igen!

igår hände det ett fruktansvärd händelse i Paris tycker jag. jag är jätteledsen över detta faktiskt. men kan ändå inte låta bli att tänka på alla andra som dör varje dag, det hände i Frankrike då typ alla skriver över allt "pray for paris" men varför ingen bryr sig om när flera tusen liv släcks i andra länder bryr media inte om sig? är folket i väst mer värda än folket från t.ex Irak, syrien, kina och de andra länder? en händelse som inträffade förraåret där dödades över 700 män och kvinnor det var en lite notis om det ingen allvar tyckte media men nu är alla medier på paris och rapporterar om det. och en sak till jag blir riktigt irriterande på är så snabbt skriver tidningar om nåt annat än paris då klagar visa läsare hur kan de skriva om det när det händer i paris medan när det dödas tusen i ukrina syrien då vem vill läsa om det.
jag själv har inte årkat läsa om paris för jag känner mig bara ledsen och depemerat när jag läser om hur människor dödas. jag tycker alla människor är lika värda vart än de kommer ifrån och vad de än har för religion för mig är de lika. jag gör aldrig skillnad mellan muslim, kristern, ljude eller något annat av religioner jag respekterar de som de är. vist det är muslimsk organisation som står bakom det här jävliga händelser men det betyder inte att alla 2,5 miljarder muslimer håller med de och att de är nöjda över att de gör det här, många många stor och slås mot de för det här är inte alls okej för muslimer att de håller med det här fruktansvärda handlingar som de gör.
hoppas nu kan politiker förstår allvaret och förjar gör nåt åt detta istället det de håller med det som händer utan tar ansväret och stoppar det här. men jag frågar så här måste flera människor dö för att de ska öppna ögonen? och måste det hända i europa för att de ska vakna?

Skrivet av njb, 2015-11-14 19:12

Jo, det är hög tid att ständigt föra fram de mänskliga rättigheterna som den civiliserade delen av jordens befolkning har kommit överens om. Och kanske att utveckla den, i tiden..........

Skrivet av bosselagom, 2015-11-14 19:48

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?