En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

livet går ändå

här kommer jag att dela av mig och skriva mina tankar och delar mina upplevelser. hoppas det kommer bli intressant och att ni vill läsa det. det kommer inte upp bilder eftersom jag ser ingenting och kan inte lägga upp bilder.

hej!
nu sitter jag uppe själv och är på data och lyssnar på musik och vidare. ibland kan jag tycka det är så tråkigt när man inte har några vänner i staden man befinner sig i, då längtar jag efter att jag kunde se och kunde gå ut och fixa vänner som många siende brukar göra. ibland är det svårt att vara helt blind och inte kunna göra som alla andra t.ex se på film vad som sker eller titta på bilder på Facebook och andra ställen, då brukar jag tänka "om jag kunde se då skulle jag också kunna se vad som händer och skratta åt roliga klip och roliga bilder som folk lägger upp" ibland vill jag så gärna veta hur någon ser ut t.ex nån man tycker om eller kändisar. ibland när jag är på Twitter och läser Jessica Almenäs, Gry Forssell och värdens Bästa kvinna Jessica Andersson då tänker jag ofta om jag kunde se de här bilderna de lägger upp här. om jag kunde se då skulle jag ha varit på Jessicas koncerer, för då skulle jag inte vara beroende av nån som kan följa...

Skrivet av njb, 2014-12-28

Visa hela (0 kommentarer)

hej!
idag är det julafton som många barn och vuxna längtar efter, idag träffas många människor sina nära och kära och barn får julklappar. men det finns de som inte har ett hem eller finns de som inte har några nära och kära som de kan gå till, skratta tillsammans med eller bara omgås med. jag tycker alla ska vara glada och nöjda över de man har omkring sig och tänka lite på andra kristna också som de i Irak och andra länder som inte har lätt just nu, många av de blir avrättat för sin egen tro och kan inte vara som de vill och kan inte fyrra jul i år. sen tycker jag man borde tänka på vad man ger för julklapp och inte bara vad man får under dagen. många blir nöjda över det de får och visa blir inte nöjda och sälljer de vidare på blocket eller tradera och det finns de som inte får en ända julklapp.
men jag önskar er alla ett riktig god jul och hoppas ni tar hand om varandra och är glada över alla ni som har omkring er varje dag:d

Skrivet av njb, 2014-12-24

Visa hela (0 kommentarer)

från med idag tills den 7 januari så är man ledig då åker jag hem till Västerås efter nästan två månader:d
jag tycker det kommer bli sjönt att villa lite från skolan. villa vet inte om man kan säga så för vi kommer jobba ändå med skolan fast hemifrån och inte behöver komma hit.
det blev ett bra avslutning och bra nummer som kom upp idag:d
snart så åker jag till tågstation och tar tåget till Västerås och träffar familjen det tror jag att det kommer bli underbart och fantastiskt. men efter några dagar så kommer jag längta tillbaka hit till alla människor man har träffat här och fått kontakt med, och alla lärare det tror jag att jag kommer att göra det. det här är det bästa jag har gjort och ångrar inte mig en sekund att jag valde att gå här för så många fantastiska lärare och elever jag har träffat här och kommer ha kontakt med hoppas jag resten av mitt liv.

vi hörs

Skrivet av njb, 2014-12-19

Visa hela (0 kommentarer)

idag hade vi riktig rolig här i skolan faktiskt. först hade vi samhäll som vanlig men det var quiz som vi gjorde och det gick väll bra tror jag, det gick bäst faktiskt nöje än de andra sen var det motion och sen slutade vi och var lediga till kl 17.00 då var det julbord. jag är inte någon fan av julbord så jag tog lite av varje och åt men lämnade lite efter mig inte förvånad. vid kl 19 så startade julshowen här i skolan det var folk som dansade, sjöng och gjorde roliga saker så att skratta det gjorde jag väldigt mycket. jag såg inte exakt vad som skedde på scenen men faktiskt två lärare som jag satt mellan berättade alltid för mig vad som hände på scenen så jag hängde med ganska bra faktiskt.
det här är det bästa skolan jag har gått i mitt liv alla personal och elever är så trevliga och sånt. nu har jag kommit närmare visa folk och börjat att omgås med andra än bara min klass och det tycker jag är så jäkla sjönt att göra sånt. i min klass har jag kommit...

Skrivet av njb, 2014-12-18

Visa hela (0 kommentarer)

idag hade vår skolan redovisning på skapande och visade upp vad de har gjort under denna termin på sin skapande som vi har varje onsdagar. jag som hade meditation hade inte så mycket att visa så vi stog över eftersom vi hade inget. men jag gick med meditation läraren och tittade på det de visade upp, eftersom jag inte ser vad det händer så syntolkade hon för mig vad som sker och vad som finns på bild eller som hänger där och hon gav mig också saker så jag kunde känna på de. jag måste säga hon var riktig grym på att syntolka jag tror det var första gången hon gjorde nåt sånt, men under denna termin så har hon fått testa lite saker t.ex ledsaga mig och hon har hjälpt mig att hemta torta och nu det här att syntolka och beskriva för mig. ¨
jag har haft idoler och har det ännu också hon är den största idol jag har som är inte kändis utan är helt vanlig lärare.
vi fick se en film som nån grupp hade gjort sen var det nån dans grupp och försvaret som gick upp och visade....

Skrivet av njb, 2014-12-17

Visa hela (0 kommentarer)

hej kära läsare!
jag är faktiskt glad idag. jag skrev på fb att jag har startat en blogg som jag brukar skriva av mig, mina tankar och annat men jag vill inte ge ut min blogg adress på fb för jag är rädd för vad de kommer tycka och hur jag skriver här. jag sa till henne som är min favorit som jag har skrivit i mina förra blogg inläg och hon sa att hon vill läsa det men jag gav inte henne adressen jag vet inte jag vågar inte låta henne läsa det jag skriver.

men snart är det dags för jullov och sova länge på morgonen åh vad sjönt det kommer bli allså, nu är det bara 3 dagar kvar och är hemma tills 7 januari men jag kommer hit redan 6. jag är inte helt ledig från skolan för vi har fått uppgifter att göra under lovet vi ska plugga gennom nätet och diskutera om en bok sen ska vi göra några frågor och skicka in, och vi ska även göra en uppgift ihop med en annan och jag har fått diagnos om Dyslexi och Dyskalkyi, jag kommer jobba med en tjej som går i min klass och jag...

Skrivet av njb, 2014-12-16

Visa hela (0 kommentarer)

idag var vi årskurs ett och två på middag till vårans lärare. hon hade lagat mat och efterrätt till os som studerande.
hon hade lagat olika sorter av pai det var kycklingpai exempel. vi hade faktiskt jättekul där, jag tycker det är alltid lika kul och trevlig att omgås med de som går i tvåan också och inte bara vara med sin klass, det är inte så att jag inte gillar min klass de är verkligen roliga och trevliga tycker jag men det är kul att omgås med andra också i skolan.

jag vet inte om det finns nån annan som känner som jag gör. varje gång en vis person gillar mina statusar på Facebook eller kommenterar så blir jag jätteglad över det och det är bara när hon gillar det jag skriver. jag gillar henne verkligen skit mycket hon är bara så där som man inte kan låta bli att tycka om henne, det är inte så att jag är kär i henne fast visa tror det nej det är jag absolut inte hon är äldre än mig 20 år och har sambo och barn och plus så är jag kär i en annan tjej som...

Skrivet av njb, 2014-12-15

Visa hela (0 kommentarer)

idag hade vi näst sista lektion i psykologin, och jag har klarat kursen det känns faktiskt jättebra att bli av med det. för nästa termin så har vi ingen psykologi utan det blir mera projektarbete och mycket mer grupp än egenarbete.
snart är första terminen slut och jag är nöjd över utbildningen hit tills känns det rätt för mig ibland har jag kännt att jag inte årkar med detta men har en lärare som jobbar i skolan tack henne så gav jag aldrig upp. jag har inte henne i något lektion men har henne i en annan lektion som inte ingår i utbildningen och hon är så fantastiskt och trevlig kvinna varje gång jag träffar henne så det känns så bra och hon är så lätt att komma i samtal med. tack för hon finns här och ger mig energi och vilja att forsätta här hoppas hon blir kvar här nästa år också.

Skrivet av njb, 2014-12-10

Visa hela (0 kommentarer)