En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

livet går ändå

här kommer jag att dela av mig och skriva mina tankar och delar mina upplevelser. hoppas det kommer bli intressant och att ni vill läsa det. det kommer inte upp bilder eftersom jag ser ingenting och kan inte lägga upp bilder.

hur mycket får man vara falsk?
jag hade kontakt med en kille och vi var vänner i 5 år och vi var bästa vänner också sa vi alla fall, men i år så kände jag att jag inte vill ha honnom som vänn längre. han brukade snacka skit om mig till andra och vad jag gör och säger fast det jag sa så trodde jag att det är mellan mig och honnom men han gick och skrev sms till sin kompis mamma så att hon började tycka att jag var sjuk i huvudet och konstig människa medan han föreställde sig som en bra person och duktig. men nu har jag börjat här i skolan och läser till fritidsledare och jag är inte beroende av honnom här har jag bättre vänner som vet hur vänner ska vara mot varandra och inte som han gjorde att snacka bakom ryggen. nu har det gått nästan en månad vi brött kontakt och nu under helgen så var han på en läger och började snacka skit om mig att jag har gjort att han inte kan komma in i den här skolan, men det är inte sant jag har bara pratat med två här som jag vet inte...

Skrivet av njb, 2014-12-08

Visa hela (0 kommentarer)

idag är det måndag igen och kul att börja igen för det är bara två veckor kvar till jul. vi hade hälsa och sen ledarskap, tycker det gick bra och nu sitter jag här och testar min blogg få se hur det går.

Skrivet av njb, 2014-12-08

Visa hela (0 kommentarer)