En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Annas blogg

Jah.. Läs bara om du är ordentligt uttråkad, för jag kommer inte skriva något som inte är flummigt eller direkt taget ur min flamsiga hjärna. =)

Jag vet inte hur länge jag satt där, tiden kändes inte som att den fanns. Jag satt på en parkbänk i stan, hade en perfekt utsikt över Gallerix och en liten butik där de sålde sylt, ost och bröd. Kanske säjler de té där också, jag vet inte riktigt. I vilket fall var det en rad med bänkar. Cirka tio stycken. På bänken till vänster om mig satt några män i övre medelåldern och konverserade. De hade stora slitna jeans och rödbrända tjocka nackar. De höll cigaretter i sina händer. På bänken till höger om mig satt en man i 30-årsåldern. Han hade mörkt tjockt hår och krokig näsa. Det såg ut som att han väntade på något. Kanske var det hans flickvän? Nej. Nej, det var det inte. Såvida han inte hade gjort något väldigt väldigt fel. Jag riktade min blick framåt. En ung kvinna gick längs gatan. Hon var lång, hade uppsatt blont hår och hade en top som slutade strax nedanför brösten. Det blev tyst de närmsta 7 sekunderna till vänster om mig. Männen föjlde henne med...

Skrivet av nollan, 2007-04-30

Visa hela (0 kommentarer)

Överbefolkningen på jorden.

Våran planet Uranus är överbefolkat av människor. Vi har snart utplånat den av all mänsklighet. Hur ska vi göra för att fixa detta problem då? Sug på den du!!

Skrivet av nollan, 2007-04-15

Visa hela (3 kommentarer)

Hej

Jag heter Anna, precis startat en blogg, för att min kära bästis Ida ville det.

Uppar snart, puss o hej.

Skrivet av nollan, 2007-04-08

Visa hela (1 kommentar)