En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Ontelo

Just nu vet jag inte vad jag ska skriva om mig själv. Men jag antar att det kommer...

RYCK UPP DIG! RYCK UPP DIG! RYCK UPP DIG! RYCK UPP DIG! RYCK UPP DIG!

Kan inte någon ta tag om mig och bara skaka och skaka och skrika åt mig att jag bara förstör. Att jag bara förstör för alla andra och måste KOM IGEN FÖR FAN rycka upp mig. Det här funkar ju inte längre.

Skrivet av nollgradigt, 2007-02-02

Visa hela (0 kommentarer)

Varför kan man aldrig lita på att någon älskar en och behöver en? Om hon nu gör det. Jag önskar att hon bara visade det mer. I så fall. Varför vill hon så jävla gärna gå ut med HONOM idag?
Ikväll när vi två skulle vara, trodde jag iallafall. Nej det finns tydligen saker som är så jävla mycket viktigare, tvåtusen gånger viktigare än mig och hela min tråkiga tråkiga person.

Vad ska man göra för att inte behöva vara så jävla ensam hela tiden. Hur långt ska man behöva gå, och förändra sig och bli någon annan för att det ska duga?

Jag är inte lika cool som HONOM. Jag är inte lika snygg som HONOM. Jag har bara min mesighet att konkurrera med, det räcker inte för henne.

Jag känner mig bara så sjukt ensam. Sjukligt ensam. Ensam ensam ensam. Och mesig.


Förresten hatar jag henne. Jag vill ändå inte ha henne i mitt hem, jag vill ändå bara att hon ska dra. Dra åt helvete och hitta någon med mera glöd i. Det lär ju inte vara så jävla svårt.

Skrivet av nollgradigt, 2007-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

Idag är en god dag, en bra dag. Jag ska gå ut snart och möta solen och allt det där som väntar.
Det funkar bra i mitt liv idag och jag känner mig stark och glad.

Skrivet av nollgradigt, 2006-06-05

Visa hela (1 kommentar)

Jag orkar inte med det här. Kan inte bara någon ta tag i mig och ta hand om mig och reda upp mitt liv, jag klarar det inte.


Varför just jag?

Jag behöver stöd nu jag har en sån jävla ångest

Skrivet av nollgradigt, 2006-02-26

Visa hela (2 kommentarer)

...tror jag


Jag är sjukt låg idag. Orkar inte ens röra mig. Det hände en väldigt jobbig grej på jobbet igår som jag har svårt att komma över.

Jag känner mig ensam. Jag känner mig dålig. Jag är dålig. Ingen tycker om mig. De andra firar för att jag inte är med. Jag får inte vara med. Jag hatar det här jävla livet. Det här jävla helvetet som man måste stå ut med. Jag är inte vuxen, jag borde inte behöva klara allt. Hela tiden. Jag vill vara liten igen.

Jag orkar inte gråta. Jag orkar inte skratta. Jag orkar inte se på TV. Jag orkar inte fira jul. Jag orkar inte slå in julklappar. Jag orkar inte städa. Diska. Plocka undan mina grejer. Jag borde äta nåt men jag orkar inte. Jag är ful. För tjock. För smal. För inihelvete allt. Det är därför de inte vill ha med mig. De vill inte att jag ska vara med.

Lika bra. NEJ DET ÄR FAN INTE LIKA BRA! Jag önskar att någon löste upp allting .Jag önskar att någon fixade allting.

Jag vill hem

Skrivet av nollgradigt, 2005-12-22

Visa hela (1 kommentar)