En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

nordmark_s bloggis

Den tråkigaste dagen på länge. Men det j'mnar ut sig

i dag har jag inte alls gjort något. Jag har skrivit ett engelskatal också har jag gjort en So uppsats. Så egentligen har jag gjort något, men inte alls något roligt.. Det är ju inte det söndagar är till för. på söndagar ska man slappa och inte arbeta. Men nu har man vänt på detta och istället för att jobba alla dagar utom söndagar . Är söndagen den jobbigaste dagen av dom alla :( tråkigt men sant. kanske borde söndagen vara dagen med film och godis.men nej nej !

Just nu sitter min mamma och läser igenom min uppsatts. Haha .. roligt. . man ser att man har gjort vissa misstag, bra att det finns olika ögon som ser olika saker. det är därför det är ganska bra med grupparbeten.

Trodde att jag skulle ligga efter i veckan nu när jag ska till paris, men efter hårt arbete visar det sig att jag ändå på något mystiskt sätt lyckas hänga på.

i dag har jag varit med om en lustig upplevelse. Det är några ungar som har lånat vår studsmatta i några år nu, och före det lånade dom grannens. Nu är jag less på detta ervinnerliga lånande, atgt föräldrarna ens har mage att låta dem komma hit. Ja så i dag tog det stopp, jag låtsasssov. men tror ni ungarna gav upp med sitt försök att få mig att öppna dörrennej .. efter typ fem minuters kanckande märker dom att dörren är öppen och går in. Jag sov ännu starkare än förut, även om de rent ut av skriker. "hallå, är det nån hemma " Jag blir såarg. Föruta har min mamma sagt att om vi inte öppnar så sover vi eller är inte hemma.. MEN DE`T SKITER SNORUNGARNA I. Fy så irriterande. åsså kikar dom in genom fönstrerna och ser mig sova med datorn på magen.. Asså en dag går jag personligen till deras hus och säger till föräldrarna att dom ska köpa en studsmatta till ungarna så dom slipper störa oss.

Nu har jag uttryckt min ilska
paris på fredag <3 . hej då !

T A I N G E N S K I T

Skrivet av nordmark_, 2007-05-06 20:35

Bra Malin! stoppa studsmattelånarna! jag har också småskitar som försöker väcka mig för att hoppa ! blä

Skrivet av Hanna, 2007-05-07 14:17

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?