En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

odens' bloggis

Första gången!?

Tjolahopp!

Surfade runt lite på nätet å råkade ramla in på denna sida och tänkte att de verkar juh trevligt! :D

Ja, nu är de sissta veckan på lovet kvar.. slut på ätandet å början på bantandet! :D iallfall slut på gottigheterna och börja träna igen! Ska bli skönt.. fast ska väl bli rätt drygt å gå upp 06.20 å sätta sig på en buss till Djurås sedan därifrån ta ett tåg till Borlänge och efter de sätta sig på en buss vidare till Falun och till skolan.. :/ Men ska jag vara ärlig så tror jag vårterminen kommer flyga iväg.. de står inte på förns de är 17års dagen sedan sportlov sen påsklov å en och en halv vecka efter de är de sissta April och första Flo-Parken! Då är de så gått som sommar redan!

Händer under denna sissta härliga lovvecka? Jaadu.. blir iallfall inget mer bilåkandes på sjön iallfall.. isen helt förstörd av allt vatten som kommit upp på isen, konstigt de där.. hmm.. =) Så man får väl jaaa.. skott snö kanske.. om de kommer nå mer.. eller ja vara med kompisarna kanske.. I helgen är de iallfall handbolls cup, Kopparcupen.. ska väl bli rätt skojj! men även lite drygt.. hoppas vi inte har matcherna så tidigt.. Så kom jag juh på att jag ska på träning imorron och på torsdag.. Hoppas verkligen att de blir nått slags lag i Mockfjärd nästa år så man slipper åka till Borlänge 2ggr i veckan.. Men men.. Det visade sig visst att de vart rätt mycke jag skulle göra i veckan.. :D Aja!

Nej! nu får det räcka för den här gången.. lär juh ha nått att skriva i framtida bloggar! :D Hare bra! Tjingischång plingplong!

Skrivet av odens, 2006-01-03 00:08

Ja hej du! ;) hur gåre för dig på din Blogg ?:)
hade gött KissKiss

Skrivet av Olkunts, 2006-01-03 00:18

Går fint du! :D

Skrivet av odens, 2006-01-03 00:22

Okay Härligt då ;D

Skrivet av Olkunts, 2006-01-03 00:28

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.