En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Tankar, livet och verkligheten

Här hinner jag inte vara på ett tag. Flyttlassen kommer att gå denna veckan, så jag kommer att ha fullt upp med att packa upp och ur kartonger, skruva ihope IKEA-möbler bo in mej!

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-29

Visa hela (0 kommentarer)

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-25

Visa hela (0 kommentarer)

Jaha´, inte blev det ngt sovande denna morgonen heller. Glada nyheter e doch att detta är sista stängningen, ledig imorn o sen mellanskift hela helgen suck o stånk Kan inte bärga mej till nästa fredag och 5 dagarns välförtjänt semester. vågen O fy fan vad det ska skruvas IKEA-möbler, städas, putsas, fejas o drickas öl mums Det kommer att bli den bästa flytten i mitt liv :)

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-24

Visa hela (0 kommentarer)

Jag saknar det där stället, av en konstig anledning. Jag trivdes egentligen aldrig, jag träffade iofs människor som jag aldrig skulle träffat annars, allt för at jag gick vilse och gick in för att fråga om vägen. England var den bästa tiden i mitt liv. Jag har aldrig lärt mig så mycket om mig själv som jag gjorde under de året. Och som saagt, vilka människor det finns, både på gott och ont.
Tänker inte åka tillbaka av ngn speciell anledning, jag vill bara träffa dom och känna mej hemma igen. Fick en fruktansvärd hemlängtan i lördags när jag hörde Cascada med Everytime we touch, usch, då ville jag bara hem. För även om det är här jag är född så är det i London mitt hjärta bor, iallafall tills jag flyttar,om en vecka eller så, då flyttar förhoppningsvis hjärtat med mej.
To everyone over there, I miss u guys so much! I could honestly pay all the money in the world to have u here with me, The Abbey didn't rock, but we did! Lots of Love!

Tid att...

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

Hemma från jobbet. Mycket att göra, precis vid fel tidpunkt, men man ska inte klaga. Ryktet har spridit sig om mina strapatser i lördags o jag kan inte mer än skratta, är dom 14 hrla bunten eller? För det första, vad jag gör på min fritid e väl min ensak, o det kommer ju inte att påverka jobbat iallafall, så vad spelar det för roll.. Jag är lite mognare än så.
Besiktning av lägenheten på tisdag, kan inte bli bättre, en vecka till i detta helvete o sen e jag fri. Om jag nu får flytta in samma dag vill säga! Men sen ska det skruvas IKEA-möbler, fixas o pysslas i dagarna 7. Gaaaah, jag längtar.
Tito Beltran frisläppt, vad ska man säga. Jag hoppas att dom vet vad som är rätt o fel...
Sova. Fika med söt imorn innan jobb o prata ev. träningskort. Men varför träna när man kan vara tjock o fet o dricka öl utanatt få dåligt samvete :P

Godnatt, o sov så gott!

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-22

Visa hela (0 kommentarer)

Jag kommer nog att låta som någong som är billigt värre nu, men jag är i desperat behov av sex! O hångel. Jag och mitt ex bröt förlovningen för 2 veckor sen och givetvis så hade förhållandet inte varit bra på ett tag, annars hade det aldrig tagit slut, och när ett förhållande inte fungerar, så fungerar inte samlivet heller. Så jag har varit utan jag vet inte hur länge, och nu börjar det kittla i nerverna igen. Vilket är bra för det bevisar ju bara att det inte var rätt mellan oss men att jag fortfarande har lusten. Men med detta säger jag inte att jag kommer att ragga upp första bästa. Så desperat e jag inte. Men jag vill :)

usch.. vad bra det hade varit om kåtnerverna inte hade funnits...
Tack o hej!

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-20

Visa hela (0 kommentarer)

Det var jobbigt att arbeta idag. Fast jag var ändå ganska duktig måste jag säga, trots att det enda minnet jag har från 11 till nu bara är ett enda töcken av leenden, människor och stress. Skulle slutat 14, men det blev ett långt coachingsamtal med den såkallade chefen fram till 15.30. Men nu är jag taggad utav bara fan och så snart jag kommer in i mitt nya liv, med ny lägenhet och hela kittet så finns det ingenting som kan stoppa mej. Jag ska ta mej hela vägen och jag ska göra det på utsatt tid, om det så innebär att jag ska studera hemma, jobba extra eller inte sva förrän jag är klar. Jag kommer att ta mig dit och jag har aldrig tidigare varit så säker på någonting tidigare.
Så nu mina vänner, ska jag sätt mig och plugga in allt som går att pluggas in. Jag ska bli bäst, och det kan man inte vänta med!

Adjöken!

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-17

Visa hela (0 kommentarer)

Kolla klockan kära vänner.. 05.22 visa mitt ur o jag e uppe, i högsta färd med att lägga på mig ansiktet. Börjar jobba kl 6.15, inte porrigt alls!!
Har dessutom sovit en endaste timme inatt, somnade runt 11, vaknade av en högljudd bror som dundrade in vid 12 o sen dess har jag viridigt och vänt mig och tänkt och funderat och försökt slappna av och druckit vatten och öppnat fönster och fan och hans moster, men nej, sova skulle jag inte göra. Så det kommer att bli en lång dag. Positivt e dock att jag slutar 14, kan gå hem o ta mig ett låååångt varmt ba o sen krypa till kojs hur tidigt jag vill, för att göra om samma helvetes procedur imorgon. Fy fan för arbete!

Skrivet av ooOMalinOoo, 2008-01-17

Visa hela (1 kommentar)