En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

Obsessed

I det stora hela är jag nog ganska nöjd med tillvaron..Men det är just de där sakerna som jag inte kan styra över som får mig att tappa fotfästet. Tänker ofta tillbaka på tiden då allt var bra och tröstar mig med marlboro lights och Läppglans.

Jag skickade ett mail till O. för att berätta att jag rensat bland gamla mail och hittat ett sött från honom.
Ett mail där han bedyrade hur bra allt var och tröstade, förklarade och var sådär bra som bara han kan.

Kunde.
Skickade självklart med hans fina ord och beskrev känslan jag fick när jag läste dom.

Ont, det gjorde ont i hela kroppen och nästan sved i magen.

Men jag saknar den tiden.. måste nog erkänna att det här var ett av säkert 1000 mail jag skrivit men aldrig skickat.. kanske för att dom varit fyllda med ångestattacker och massa onödigt ingenting för alla utom mig..kanske för att jag skrämt mig själv med det som stod och därför raderat det på en gång.. jag tänker att det förmodligen är därför jag saknar tiden som var, för jag var aldrig rädd för att berätta för honom..

Han ringde upp en stund senare :Vilken chock jag fick när jag läste allt de är. Måste erkänna att de berör mig också väldigt mycket, och att jag också saknar den...

Skrivet av osagdaord, 2005-12-02

Visa hela (0 kommentarer)

varför ska det alltid vara så fantastiskt lätt för oss att krångla till allt..?
jag vill inte annat än att allt ska vara som förut, men då jag vet och mycket väl förstår att det inte går så hoppas jag att vi ändå kan fortsätta som kompisar.
Han är en av mina bästa vänner och det är inte meningen att vi inte ska kunna umgås.
Det har vi ju alltid kunnat göra tidigare så jag förstår inte vad det är som har blivit så fel?
Jag tror att felet är att det finns för mycket känslor inblandat från båda två, och sen så säger vi ju inget om det till varandra heller utan fortsätter att låtsas som om det aldrig hade hänt något.
MEN så fort vi druckit alkohol så släpper alla såna spärrar och helt plötsligt så vibrerar det mellan oss.. det är som om det går en högspänningsledning från hans kropp och in i min.
Alla ser det, och inte minst vi känner av det.
det går inte att ta miste på, alla vet och alla är väl medvetna om det som händer.

Det är som om vi...

Skrivet av osagdaord, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Vinkväll med S. i hennes/deras nya lägenhet.
Det var väldigt fint och en bra planlösning.. och jag fastnade för att det var så öppet mellan kök och vardagsrum. Balkongen ingav för övrligt många löften om lyckade tjejkvällar framöver.
Mitt under trevligheterna så blinkade min telefon till och jag insåg att jag lyckats missa ett samtal... fantastiskt.
Och det var från honom till råga på allt.. så när jag väl ringde upp honom för att fråga vad han ville så fick jag till svar att han pratade med en tjej så vi fick ta det senare.
Kvällen fortsatte obemärkt utan att jag ens tänkte på honom.. tills jag fick ett sms som löd..

Jag älskar dig.. mer än allt annat och jag önskar att du var här för allt blir väldigt tomt utan dig. Och vi kommer att vara vänner för evigt...puss

så sött att jag nästan började gråta.. det bör kanske tilläggas att han inte var nykter.. vilket för dom som känner oss är ganska självklart eftersom 99% av våra bråk är...

Skrivet av osagdaord, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

ååh guuuud.. vad hände?

Jag osbsessar fortfarande över förra helgens bravader.
Hur kunde det bli så fantastiskt okontrollerat alltihop? Jag bråkade med R. på fredagen till att börja med.. eller från hela början så var vi vänner och skulle tillbringa kvällen på lokalpuben tillsammans..MEN.. någonstans på vägen gick allt helt fel och jag blev hysteriskt besviken och jätte arg på honom som vanligt. Han å andra sidan förstod ingenting och tyckte att det skulle va himla roligt om jag kom över till hans kompis (som jag för övrigt tycker väldigt dåligt om), och det var ju faktiskt massa tjejer där.. Som om Det skulle göra saken bättre.
Det är faktiskt inte konstigt att man blir arg när man försöker förklara något viktigt och det ända man hör är tretusensjuhundratrettioåtta fjortistjejer som tycker att det är väldans roligt att gapa i luren.
Hans kommentar på hela utskällningen?

Det är lugnt, jag kommer förbi dig inatt eller i morgon...Det...

Skrivet av osagdaord, 2005-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

Idag ska jag förhoppningsvis (om det inte kommer något emellan) gå på spökjakt med S. Eller vi ska rättare sagt utforska mitt källarförråd och leta rätt på tvättstugan.
Det är svårt sånt där.. man vet ju lixom inte riktigt vart man ska ta vägen eller hur man tar sig in genom exempelvis tvättstugedörren. Man känner sig nästan som en inbrottstjuv när man kommer smygande och känner på handtagen samtidigt som man tittar febrilt om kring sig för att man är rädd att det ska komma någon läskig person.
Får verkligen hoppas att hon tar sig i kragen och släpar sig hit så att vi kan inviga mitt nya köksbord.

HAHA.. min kära kollega är sjukt förbannad för att hon inte kan spela nåt barnspel på blip.se... så här sitter hon nu och får roa sig med att spela taipei på icakuriren.se.. stackarn.
Tror till och med att hon hunnit med att få en utskällning av IT-stöd.. sådär bara för att göra dagen komplett.
Har en känsla av att det kommer att bli en lång dag.. och det...

Skrivet av osagdaord, 2005-11-09

Visa hela (0 kommentarer)

Helgen har varit rolig, hysterisk, känsloladdad till max och minutvis för jävlig.
Orkar inte tänka på allt, det känns som att det är för mycket att bearbeta på en gång.. Det får ta tid och förr eller senare har jag nog kommit fram till vad som egentligen hände.
Kan inte för mitt liv förstå hur vi fick i oss all alkohol och för att inte tala om Främling med Carola.

Har inte riktigt kommit över vårt bråk i Fredags...Och Lördags.. det känns inte helt bra än. Men å andra sidan så kommer det nog inte att bli helt bra på ett tag så det är väl lika bra att jag vänjer mig. Har inte helt smält att jag visade upp mig själv i det tillståndet för honom heller för den delen. Egentligen så var det ju inte värre än det varit tidigare.. MEN.. det fick lixom honom att framstå som så mycket bättre än mig.. iaf för en stund.
Kan inte säga annat än att jag saknar honom.. men det skulle han ju inte få veta.. Men det var ju...

Skrivet av osagdaord, 2005-11-07

Visa hela (0 kommentarer)

Nu är jag äntligen på plats i min nya lägenhet.. och jag toktrivs.
Det är så skönt att allt är klart nu.. har flirtat med pappsen så han ska åka med mig till ikea ikväll. Känner mig något bortskämd och om jag ska vara ärlig så blev det nästan fånigt när han hade ordnat med min hemförsäkring och kabeltv:n redan igår. Men det är trots allt uppskattat och han är ju världens bästa far. Min mamma kom förbi en sväng också med en matlåda till idag då hon räknat ut att jag förmodligen inte skulle ha tid att laga mat och än mindre fixa en matlåda.
Planerna inför helgen har börjat tagit form och det finns en hel del alternativ, bland annat så ska tjejorna gå ut och sedan så vill R. öla. Systrarna tjatar om en filmkväll och jag har funderat på vinkväll med S. så får se hur det slutar.

Ska promenera bort till pappa nu och äta middag.. sen bär det av mot Ikea som sagt.

Skrivet av osagdaord, 2005-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

Igår åkte jag och S. och lämnade pengar till M. för allt vi beställt efter sexpartyt.
Blev positivt överaskad när dom hade tagit fram en laglig självförsvarspray som dessutom färgade den utsatte och satt kvar i fyra dygn. Fantastiskt. http://shop.miraspice.se/advanced_search_result.php?osCsid=347724a6459f0a514e8e4433d3d3b99e&keywords=spray. Årets Julklapp till tonårsdöttrar och alla andra också för den delen. Har redan föreslagit för pappsen att köpa in ett lager.
Så... ikväll flyttar jag.. ska bli så skönt att ha det gjort.
Har packat som en dåre.. finns ännu lite kvar men det hade jag tänkt hinna med efter jobbet.
Det är kul att S. också hittat en bra lägenhet nu.. och samtidigt.. det blir många vinkvällar framöver.
För att inte tala om vodka/cranberry med småsystrarna.

Jag tänker att det äntligen kommer att bli bra.

Skrivet av osagdaord, 2005-11-01

Visa hela (2 kommentarer)