En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

No more rabbits in my hat

ZIP THE LIP PLEASE!

Tänkte göra en bajs lista på fisiga saker som har fått mig att morra hela dagen.

1. Singel igen efter en hel månad som upptagen. Efter dagens skype samtal så står det klart att jag är singel igen. På grund av många olika omständigheter bland annat en ålderskillnad på circus 13 år, ett långdistans förhållande på 3 månader (Malmö-New York), hans oförmåga att fatta att även om allt är coolt mellan oss så måste han höra av sig. Jag kan mycket men någon telepatisk förmåga har jag dock inte. Ett ständigt tjat om att vara stong and independent, jag har en skit dag deal with it like a REAL MAN please. Samt ett ständigt tjat om hur viktigt det är med träning, precis som om jag sitter på mitt ass hela dagarna som en 300 kg fläsk-fia. Jag har tillexempel benhinneinflamtion för att jag har gått för mkt. Så ZIP DA LIP! Hör jag en gång till av nån männsika "Well, I'm older than you are, and I'm at a different maturity level so I know that..." så kommer jag att tejpa igen truten på den människan med isoleringstejp. Jag menar det känns ju kanske lite onödigt att dejta nån som födes under ett annat decenium om man nu är såååå himla mogen. Typ, hitta nån i din egen ålder att leka med då. Håll dig borta från lammkött om du har nåt oxfilé stadiet. Och låt mig vara en f*cking spring-chicken, för det är just vad jag är just nu...


2. Jag ska sälja min pappas bil som jag har kört med. Just nu är bilen avstängd och har körförbud. Inte försäkrad och ingen skatt är betald. Den ska jag sälja och stå för alla kostanader men det fina i den lilla dealen är att jag inte får en spänn för besväret! Jippie!

3. Min hyresgäst i New York klagar på att min lägenhet är i så för färligt skick att hon måste ta dit en proffessionel städare som jag ska betala. Bruden fattar liksom inte att fläckarna i golvet är permanenta och att fläckarna på väggen beror på att den målades väldigt hastigt och lustigt innan jag fick den. Skitet i badkaret beror på att det är stopp i rören och jag hann tyvärr inte rensa rören innan hon kom. Varje gång grann-tanten dushar så kommer skit upp på min sida. Inge ja kan rå för. Dessutom så trodde jag att det var okej att jag lämade ett par oöppnade Heinz vita bönar och nån smirnoff ice i lägenheten men nu är bruden spritt språngande galen och ber om att jag ska komma och hämta mitt skit ALLTSÅ BÖNOR OCH SMIRNOFF ICE. Det är i fem veckor hon ska ha min lägenhet. Passar det inte så tar säkert Waldorf Astoria gärna emot henne så det är bara att checka ut från mitt lilla rått hål. Vill oxå påpeka att min lägenhet är ren eftersom jag varken har möss eller kackerlacker, vilket jag har haft i alla andra lägenheter som jag har bott i på Manhattan. Min lägenhet är med andra ord R.E.N.

4. Jag är pank! Luspank. Kanske ska be att min kära hyresgäst skickar ner ett par burkar Heinz bönor för det är snart det enda jag har råd med. Jag har sett en massa bedårande skor, kläder, smink och jag har inte ens varit inne på pilgrim men innan den 27 augusti så är det inte lönt att tänka på annat än det mest nödvändiga, typ mat.

5. Jag har börjat jobba idag och jag ska jobba hela veckan vilket oxå innefattar hela helgen. Visserligen bra med tanke på ekonomin. Men GUUUUUUUUD vad tråkigt. Det är som min kollega säger:" Vad som än händer kan man lita på att Helena alltid kommer tillbaka." Så sant så sant.

Skrivet av peachpie, 2007-07-03 00:55

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?