En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
pernillaa

Allt mellan himmel och jord...

En blondins memoarer...

Jag satt här med funderingarna vad detta inlägg skulle handla om denna gång…
Idéerna om bloggämnen körde världskrig inuti Pernillas huvud.
Vilket spännande ämne ska jag behandla idag?

Dagens outfit går bort ganska kraftig då alla modeskribenter skulle bojkotta mina rutiga pyjamasbyxor och urtvättade träningslinne…
Politik och nyheter i all ära, men det passar inte riktigt in i min ”Seinfeld”blogg… något som däremot passar in som handen i handsken är en historia om en underbar liten flicka.

Det var en solig lördagseftermiddag (i samband med tipslördag) i februari (för ett X antal år sedan) som storken beslöt sig för att lätta på trycket och pressa ut en jänta till flickebarn på vallmovägen. Flickan var vid detta laget lika bred som hon var lång.
Hennes stora passion blev snabbt att förpesta sin omgivning med gallskrik, bajslukt och tidskrävande aktiviteter.
Med tiden så växte hon upp men allt förutom bajslukten (förhoppningsvis) kvarstod…
Flickan har alltid haft ett behov av att synas och höras. Hon började fundera över lämpliga yrken som sedan skulle passa den vuxna människan och kom fram till att ”helikopterkraschare” (även kallat stuntkvinna) var som klippt och skuret för henne. Efter några år insåg hon att hon var lika galen som en fiskpinne och sadlade istället om tankegångarna på att synas på den vita duken. Med storfilmer som ”Jordgubben och Lilletott” (?) så var succén ett faktum. Hon sökte in på teatergymnasium där hon självklart blev antagen. Dessvärre gick teaterdrömmarna i kras då kärleken tog ett nacksving på flickan och flytt till storstaden blev inte längre aktuellt i hennes liv. Istället insåg hon att hennes dröm att synas och höras skulle bestå av att vara placerad framför en klass av elever. Den dagen börjar närma sig med stormsteg och snart är flickan färdigutbildad och ute i arbetslivet på riktigt. Som säkert alla förstår så är flickan jag… Jag sitter här och funderar på framtiden. Det ska bli spännande att få kliva in i ett nytt kapitel i sitt liv. Men även skrämmande… Det är mycket jag vill göra med mitt liv… mycket jag vill uppleva… många drömmar kvar att uppfylla. Tur att jag är ung (?!) så det är ingen tidspress innan ”bäst före datumet” går ut. Ska jag vara ärlig så kommer jag aldrig bli gammal, visst kommer förpackningen förändras men insidan kommer alltid vara färsk..haha

Förra helgen ägde födelsedagstraditionen vidare. Detta år var temat uteliv. Mycket uppskattat och oerhört roligt var det. Tack alla mina underbara nära och kära för att ni är de människorna ni är.
Ni förgyller mitt liv och gör mig till en bättre människa. Tack för det.

Det går bra nu, kompis det går bra nu!
Kärlek!

Skrivet av pernillaa, 2009-02-08 01:15

Du är livets krydda min älskling =)

Skrivet av s, 2009-02-10 13:13

>s
Jag hoppas den här kryddan sätter sprätt på din vardag, för du sätter verkligen sprätt på min!
Du är ett kinderägg my love!

Skrivet av pernillaa, 2009-02-12 21:34

Här händer det aldrig något längre... =(

Skrivet av Roomy, 2009-03-16 23:49

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?