En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

phunkeys bloggis

- Vad fan ska man annars ha 131 IQ till?

Vad sägs om att knipa igen käften? Tänkte jag.
Fan, en sådan jobbig kille som inte kan sitta tyst. Fantiserade om att han satt i sin stol fastbunden med silvertejp över munnen.

En riktig jobbig jävel råkade man utför idag. Nåja, vad kan man göra?

Han är en sån typ som verkligen går en på nervena. Han kan helt enkelt inte knipa igen. När lärarna gick igenom namnen eller undervisade något måste tönten "jagvetjagvet" alltid lägga sig i, han kan inte tänka tyst. Man ser på hans virriga ögon samtidigt som han tittar runt.

Han påstår att han kan ta en snabb tupplur på 10 min är då helt återställd. Hans bögkompis undrade hur han bär sig åt och undrar om han kunde lära ut knepet. Det blev underbara men korta tysta minuter... Han slog upp sina ögon och munnen fladdrar på som bara den. Jag inbillar mig att jag inte hör vad han säger, han ser dummare ut än vad han redan gör.

- Åh nej, jag gjorde ett slarvfel. Annars...

Skrivet av phunkey, 2005-08-22

Visa hela (1 kommentar)

Tabibu Juha!

"Doktor Idiot" På Rwanda.

Är världen en illusion? Doktor Ethan alias "Apmannen" levde sina dagar bland gorillor. Vi skulle säga att han gick och anslöt sig bland djuren. Men han säger att gorillorna accepterade honom som en av sina.

*Spoilervaning*
Silverryggen, aphövdingen som hade ett vakande öga på sin flock fick sätta sitt liv för att försöka rädda Ethan. Ethan tog detta mycket hårt och vägrade att prata med någon inklusive hans dotter när han kom hem.

Anthony Hopkins gör som vanligt en bra insats för denna film, filmen ger ett bra budskap. På sätt och vis kan man säga att den världen vi lever i är en illusion. Därför att vi tvingas varje dag till att jobba och tjäna åt någon för att få bröd och tak över huvud. Vi måste följa spelets regler så som tiden, lagen och rekommendationer för att leva i ett samspel med varandra. Ett samhälle.

Ethan lever i ett fridfullt liv som han har bekantat sig med gorillorna. Här finns friheten, i...

Skrivet av phunkey, 2005-08-18

Visa hela (0 kommentarer)

Njuter av mina sista dagar tills skolan börjar och det är för en gång skull sol ute. Underbart, vad skönt det ska bli när jag kommer ut. Får inte glömma boken! Hade gårdagen planerat att jag måste gå på en utställing av lite fotografier från kriget i Sarajevo. Men först en burgare i Mcdonalds i Slussen.

Där avnjuter jag min kvarts pundare och tänker samtidigt på vilken bra sittplats jag har valt. Stort fönster, Mycket ljus släpps in. Jag får solljuset rakt i ansiktet. Normalt sätt brukar jag tycka att det är irriterande. Efter en skön kryssning då i juli där jag för det mesta av tiden legat och latat mig vid solen, sedan dess dyrkar jag solen.

Kan inte glömma den spanska tjejen. Perfekt solbränna, trimmad kropp med ett leende som dödar. Hon tittar hit, våra blickar möts. Kastanjebrunt hår som hon slänger bakåt och dyker sedan ner i sin sköna stol. Jag tar fram min bok och försöker koncentrera. Hon reser sig upp, tar sig ett dopp i poolen. Mina blickar följer...

Skrivet av phunkey, 2005-08-17

Visa hela (0 kommentarer)