En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

phyllerins bloggis

hon fick nån typ av utslag igår. Det såg mycket otäckt ut. Det började med en stor röd fläck på armen som svullnade upp. Sen när den började blekna så visade sig fler röda fläckar med vita fläckar i sig, dom såg ut som små myggbett mitt i det röda. Hon verkade inte lida av det i alla fall och idag är dom borta igen. Hon fick en spruta på sin ettårskontroll i måndags så det kanske var en reaktion på den. Hon och jag hjälpte min bror och svägerska att flytta igår. Äntligen får dom flytta in i sitt "drömhus" =)
Det ska bli väldigt spännande att se hur dom kommer att inreda alla dessa rum, skrymslen och vrår! Undrar om dom förstår vad dom gett sig in på =)

Skrivet av phyllerin, 2005-06-29

Visa hela (1 kommentar)

nu gick det flera dagar igen utan att det blev nåt skrivet.
Vi har i alla fall firat vår dotters ettårsdag.
Vi hade fullt upp i lördags med att serva alla gästerna med kaffe och tårta =)
Mina tre bröder med sina familjer, Emmies farfar, Elin o Malin och några till.
Vädret blev helt perfekt. Soligt och en svag bris från sjön som höll myggorna borta.
Många presenter blev det. Det mesta kommer hon nog att få glädje av lite senare i livet men... vad 17 köper man till en ettåring!? ;o)
Igår tog vi det väldigt lugnt jag och Emmsan. Mamma var borta hela dan och firade sin systers diakonvigning =)
Idag har också varit en lugn dag. vi shoppade på Jysks trädgårdsrea så att vi fick dynor till våra stolar. Sen har vi bara slappat mest hela eftermiddagen.Om en stund blir det lite mat. =)

Så är det.

Skrivet av phyllerin, 2005-06-20

Visa hela (0 kommentarer)

Snart är den här, Emmies första födelsedag. Det känns som om det är något mycket stort, vilket det naturligtvis också är. I alla fall för oss. =)
Igår och idag har vi handlat det mesta vi behöver för att ta emot anstormingen av gratulanter. Imorgon kommer min äldsta bror med sin familj. Dom ska bo hos oss i två nätter, i sin husvagn =)
På lördag eftermiddag har vi mottagning för alla som vill komma och gratulera Emmsan. Hon fyller först på söndag men av vissa skäl så passar det bättre att ta det stora firandet redan på lördag.
Idag har vi städat huset och röjt på tomten. Imorgon ska vi bara fixa det sista som ska handlas för att klara frukost på lördag och söndag och sedan kan vi bara koncentra oss på fikat och maten på lördag. Skönt! Det känns som att vi har koll på läget.

Så är det!

Skrivet av phyllerin, 2005-06-16

Visa hela (1 kommentar)

AndyPandy slog till idag och byggde en trapp till det nya soldäcket.
För att vara första gången så är jag mycket nöjd.
Det finns vissa detaljer som det går att finslipa till nästa gång men det är väl så det är med det mesta. =)

Jag fick en positiv överraskning idag när jag kollade posten (alltså den fysiska posten som en riktig människa i en gul lustig bil kommer med varje vardag).Tydligen så har jag betalat dubbel avgift till facket under en lång period och idag kom dom pengarna tillbaka! Tjo hoo! =)) Det passar alldeles utmärkt eftersom det ska shoppas en del till helgen då min dotter ska firas. =)

Vi fick oväntat besök också av Emmies morfars bror, Ingvar. Det är en go gubbe som det alltid är lika trevligt att tala med.
Vi blev att prata om myggor och myggbett eftersom vi har gott om dom och Emmie blev svårt stucken härom natten. Ingvar tipsade om att man kan ha tandkräm på betten, han använder det till både det ena och andra tydligen =). Synd bara att Anne inte...

Skrivet av phyllerin, 2005-06-14

Visa hela (0 kommentarer)

det finns ju ingen sjätte bok.Eller det gör det ju men kronologiskt så är det den första och den har jag ju redan läst två gånger. Det blev "Den okända lagen" av samme författare istället.=)

Eftermiddagen blev en ganska bra vädermässigt sett. Jag fick sitta en god stund på soldäcket och bara njuta av kaffet och böckerna. =)

Det var bra för övrigt också.

Så är det.

Skrivet av phyllerin, 2005-06-13

Visa hela (0 kommentarer)

nu sitter man här och följer med strömmen igen.En alldeles egen blogg.
Jag läste i tidningen häromdan en insändare där någon skrev att "weblog eller blogg som det också kallas är det nya sättet för alla talanglösa människor att söka uppmärksamhet".
Verkligen? Jag vet inte, men är inte skrivandet av insändare också ett försök att dra till sig uppmärksamhet isåfall?
Eller är det kanske bara två olika forum för att föra fram sina tankar, åsikter och ideér?

Jag kommer troligen inte att skriva här varje dag, disträ som jag är, men jag kommer att göra ett ärligt försök att hålla min blogg någorlunda uppdaterad.
Just idag så jobbar Anne hela dagen.
Som tur är så är Emmsan mycket morgonpigg så A får en chans att umgås med oss innan hon drar iväg ;o) E ligger ju och sussar sen länge när hon kommer hem från jobbet.
E sover förmiddag nu förresten, därför kan jag sitta här och skriva i lugn och ro. Annars skulle tangentbordet vara en mycket attraktiv...

Skrivet av phyllerin, 2005-06-13

Visa hela (2 kommentarer)