En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

phyllerins bloggis

Byggare...

AndyPandy slog till idag och byggde en trapp till det nya soldäcket.
För att vara första gången så är jag mycket nöjd.
Det finns vissa detaljer som det går att finslipa till nästa gång men det är väl så det är med det mesta. =)

Jag fick en positiv överraskning idag när jag kollade posten (alltså den fysiska posten som en riktig människa i en gul lustig bil kommer med varje vardag).Tydligen så har jag betalat dubbel avgift till facket under en lång period och idag kom dom pengarna tillbaka! Tjo hoo! =)) Det passar alldeles utmärkt eftersom det ska shoppas en del till helgen då min dotter ska firas. =)

Vi fick oväntat besök också av Emmies morfars bror, Ingvar. Det är en go gubbe som det alltid är lika trevligt att tala med.
Vi blev att prata om myggor och myggbett eftersom vi har gott om dom och Emmie blev svårt stucken härom natten. Ingvar tipsade om att man kan ha tandkräm på betten, han använder det till både det ena och andra tydligen =). Synd bara att Anne inte var hemma, men hon måste ju dra veven så att vi får mat på bordet ;o)

Honey, vår katt, har fått konstiga ideér kring det här med mat. Efter att ha ätit enbart torrfoder de senaste åren så har hon plötsligt blivit väldigt kräsen. Hon fick sk "blötmat" en dag pga vissa orsaker och nu så vill hon ha bara sån mat. Och det duger inte med vilken sort som helst utan Whiskas ska det vara! Och inte ens alla sorters Whiskas duger heller. Jag trodde att med lite tålamod så skulle vi kunna vänta ut henne, hon måste ju bli rejält hungrig så småningom men det verkar som om hon har ett mycket mycket stort tålamod själv! =)

Nu ska jag ta och kolla in några andra bloggisar innan jag bänkar mig i soffan.

Så är det.


Skrivet av phyllerin, 2005-06-14 21:05

Du måste vara inloggad för att kunna kommentera det här inlägget.