En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
pinky

pinkspot is tha shit

jag är inte perfekt, men inte misslyckad endå

Idag var det lucia, i gympasalen. Fint måste jag säga, lucian var verkligen rätt utvald. Sara w. Så fin! Men sen har jag tränat engelska med vicki. snacka om kul, såg lite av the grudge 2 med. MAAAH.

se you baby / love kicken

SAKNAR KICKEN (L) [ foto taget av mej ]

Skrivet av pinky, 2006-12-13

Visa hela (0 kommentarer)

Snacka om att jag hade kul på laserdome i lördags! Var där med Lindas lillebror Robin på hans kalas. Så vi skulle köra mot alla de små, men vi gjorde om det så vi var i samma lag som några andra. Jätteduktiga var de iallafall. men vi utklassade de andra laget. Vann med ca 10 000 poäng mer varje gång. Jag säger ju att vi är bäst förfasen. Men sen har det vart skola igen, har jätteont i benen. Kan inte gå upp och ner för trapporna. Det gör as ont iallfall. Men som man bäddar får man ju ligga.

Kärlek / pinky

Skrivet av pinky, 2006-12-12

Visa hela (0 kommentarer)

Hej på er!

Idag har jag varit och sett film hos Jerry med Liza och Linda. Snacka om att vi hade kul! Såg på A lot like love på TV1000 och Linda och jag hade as kul i deras vattensäng. Det har vart den roligaste lördagkvällen på hur länge som helst! Han dussade henne, Linda blandade ihop dumpade och dissade vilket blev dussade. Ahhw, så kul. Vi bara måste göra om det! vi ses / fia

Skrivet av pinky, 2006-12-10

Visa hela (1 kommentar)

Byggarna har rivit vårat ställe och vara på, där vi är om dagarna och där det är torrt dvs tak över huvudet. Nu har de tagit bort allt, bara sådär. Vi har ingenstan och vara längre ju! Usch, så besviken jag blir. Inte nog med det, så regnar det den 8 december?! Herregud, jag blir hysterisk!

Idag, lördag skulle jag vart med tosse. Men eftersom pappa har vart på fest så kunde han inte köra mig till henne. gaaah, hets på min far. Men vi ska va på måndag istället. wehu! Men Jerry frågade om jag ville se film hemma hos honom idag. Såklart jag vill det, så jag ska hem till honom och kolla film. Sen så vet jag inte. Söndag imorgon, fy så hemskt. Men det är ju bara en vecka och tå dagar kvart tills det är avslutning.

men vi ses / pinky

Skrivet av pinky, 2006-12-09

Visa hela (0 kommentarer)