En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in

This is a Skurk Production

Vill redan nu be om ursäkt för alla stavfel och felsammansatta meningar, jag är ingen större begåvning när det gäller rättskrivning.

Vill bara börja med att be om ursäkt för den obefintliga uppdateringen. Kommer bli skärpning med det nu. Börjar med att lägga upp en text fr en månad sedan typ. Texten har legat på datorn en månad i väntan på en bra wi fi uppkoppling….nu kör vi.

2:a Januari 2009
På en lugn och stilla paradisstrand nåonstans i Thailand stannar det en taxi. Två unga män kliver ur. Att säga att de ser trötta och slitna ut skulle vara en rejäl försköning av sanningen. De ser med andra ord riktigt jävla döda ut. De kliver in på närmaste hotel och ber om en bungalow på stranden, får nyckeln och tar sina väskor. På väg mot Bungalown och framför allt sängen….för sömn är precis vad de här två männen är i stort behov av, så händer det som inte får hända. De råkar slänga en blick mot strandbaren och där sitter det åtta stycken unga tjejer och dricker bacardi breezers. Båda två inser direkt den allvarliga faran i denna situation.
Vadå? tänker ni säkert. Det är väl precis vad...

Skrivet av plattadochklar, 2009-02-10

Visa hela (2 kommentarer)

Okej...snabb uppdatering så här på kvällskvisten.
Sen jag skrev sist så har vi varit med om en fullmoon på koppan, rehab coh mera fest på Samui för att sedan dra till Bangkok där det så klart alltid spårar. Vi var även en kväll i Phnom Phen Kambodja endast för att få nytt visum till Thailand. De har nämligen ändrat reglerna för visa i Thailand. Detta gjordes ca 5 dagar innan vi åkte. Grejen är att om man kommer in i lnadet med buss så får man bara 15 dagars visum, men om man flyger in så får man 30 dagar. Därför var vi tvungna att flyga ut och flyga in igen för att få 30 nya dagar i detta fantastiska land.

Men okej, first things first.
Fullmoon!
Det var jag, Staffan, Tompa, Sandra och Alex som åkte dit. På plats fanns redan Madde (en tjejkompis från Oslo) med några kompisar. Vi kom dit dagen innan fullmoon och det var direkt ner på stranden och hinka buckets som gällde....första dagen blev hård och fullmoon blev ännu hårdare. Det var en sjukt ball kväll och jag...

Skrivet av plattadochklar, 2008-12-23

Visa hela (5 kommentarer)

Okej då var det dags för en första rapport. Vi Befinner oss för tillfället på Ko Samui i Tompas hus, men det har ju hänt en del på vägen hit.
Under våra första dagar så har vi haft otroligt dålig karma. Nästan allt har gått snett och det började redan på Kastrup vid incheckning. Vi fick hjälp av en trevlig tjej att checka in via en dator och slapp därför stå i kö, fantastiskt! Tänkte vi, men så lätt var det inte. Tack vare att vi hade ändrat våran flight från Bangkok till Singapore så hade det blivit något strul i deras datorer så vi blev runtskickade till tre olika kontor och ingen av dem verkade kunna lösa problemet så att vi fick ordentliga biljetter. Tillslut så fick vi cheka in…..men vi var tvungna att hämta ut våra väskor i Zurich och sedan cheka in dem igen…detta var lite jobbigt men rätt ok tänkte vi eftersom vi hade ca tre timmar på oss i Zurich. Då blev såklart planet försenat i ca två timmar eftersom det snöade. Vi lyckades iaf tillslut komma på...

Skrivet av plattadochklar, 2008-12-14

Visa hela (6 kommentarer)

Ja då sitter man här i Lund med två dagar kvar till avfärd mot värme, öl och sjukt mkt fest.

Som vanligt när jag skall ut och resa så är det självklart något som strular. Denna gången är det typ halva thailands befolkning som ställer till det för mig och många andra för den delen. Som alla säkert hört på nyheterna och läst om i tidningarna så är Bangkoks båda flygplatser occuperade och vi kommer därför inte att kunna landa i bangkok som det var tänkt nu litar vi på att vårat flygbolag styr upp det hela och flyger oss till någon annan destination i Thailand eller något grannland....ja vart fan som helst bara vi kommer bort från kylan och tristessen här hemma!

Det är självklrt stora planer när det gäller rapporteringen från våran sida....som vanligt när jag sitter vid spakarna och när jag dessutom skall resa med min gamla partner in crime från högstadietidens cabaréföreställningar och diverse filmer som spelades in på median dvs Martin även känd som...

Skrivet av plattadochklar, 2008-12-01

Visa hela (7 kommentarer)