En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
pluttisen

Pluttisen!

En glad tjej som hoppas att allt ska fungera nu=)

Godmorgon! Jag har vart vaken en stund, men mitt lilla hjärta hanna sover fortfarande! jag vet inte vad som gör att hon blir så hilma trött, men hon somnade kanske inte igår! :(
jag älskar dej Hanna Hellman<3

I fredags så var jag o Hanna på Bio, kollade på Angel, med helena bergström och rolf lassgård.. Den var faktiskt ganska bra! sen bar det av till Götene, myste med emil och koffe, koffe är grym alltså. OhYeeeehs ;) ANLÄNDE hem till Hanna kl. 05,15 typ. Härlig kväll..

I lördags så vaknade vi ganska sent, men var aströtta iallafall, skulle kunnat sova några timmar till! Sen bar det av in till stan med hannas familj, äta på canton, värsta goda kinamaten ;) MUMS. sen Åkte vi till Nicke, våran kära vän ;) och hans underbarn Izabelle. Lilla Tjockis;) sen ANLÄNDE Robin och dennis;) Helvete vilka puckon. vi var i lidköping o åkte runt o muppade oss.
Förövrigt så fick jag flera nys smeknamn av både iza och dennis! Iza: Lilla...

Skrivet av pluttisen, 2008-04-06

Visa hela (0 kommentarer)


linus gör de grymt jobbigt för mig. Har träffat honom lite nu, men han ger mig mkt dubbla signaler! vet inte vad jag ska göra! Eller så ska jag inte göra något, och det är också svårt att bara skita i de! ? What the fuck!

Skrivet av pluttisen, 2008-03-25

Visa hela (0 kommentarer)

Hej hej! träffade Linus i fredags, jag ansåg oss vara ovänner och det gjorde han också först! men sen så snackade vi o jag insåg hur mkt ja har saknat honom! jag vill inte vara ovänn med honom, han är ju underbar egentligen! Han var min prins en gång i tiden, men vad var jag fö honom!? jag har ingen aning! han är underbart vacker!
Puss o kram från sofia!

Skrivet av pluttisen, 2008-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Allt börjar gå åt rätt håll nu! Hoppas bara att det inte är ännu en illusion! Då blir tummelisa ännu mer ledsen! Men får se hur det går på fredag, hoppas bara det blir nysigt o bra!

Du är speciell

Puss och kram tummelisa!

Skrivet av pluttisen, 2008-01-09

Visa hela (0 kommentarer)

Hmm vad är det för fel`? Varför skiter sig allt när det gäller mej? Är det mej det är fel på?

Linus, du ska veta att jag tänker ofta på dej!

Pussss.<3

Skrivet av pluttisen, 2007-07-01

Visa hela (0 kommentarer)

Njae tror inte det. Den där fittjäveln du hänger ihop med.? Hur vill du ens ha tillbaka henne? Du vet ju hur hon är efter 7 månader ihop tidigare!

Åhh jag hatar henne..
Jag hatar att jag tycker om Linus!

Skrivet av pluttisen, 2007-04-27

Visa hela (0 kommentarer)

Varför händer alltid allt ont mej? Jag fattar inte, kan någon förklara? Är det något fel på mej? Eller vad är det? Jag förstår inte. Älskling, du gjorde mej lycklig, men igår, du fick mej att känna mej fruktansvärt vardelös. Varför blir det alltid såhär? Hjälp mej! Jag tycker om Linus Karlin, ingen anar hur mkt. Inte ens jag. Lämna mej inte bubben!!! Orkar inte det! Du är den bästa för mej. ( Var minut, var sekund utan dig gör det ont, natt och dag går jag runt. söker svar på den kärlek som jag har. ) ( Livet börjar här och nu, idag finns bara jag och du, jag vill lämna det som var, vågar du, vågar jag. Livet börjar här och nu det bästa i mitt liv är du!!!! )

Tack Hanna och Martin för att ni finns, ni gör så att jag ler när jag bara vill gråta! Jag älskar er.
Jag är så glad för att ni äntligen har hittat varandra! Håll hårt i det ni har. Ni är värda varandra! Ni ser så lyckliga ut. Hoppas att ni är det! Älskar er iallafall.. Tack för att nu bryr er!...

Skrivet av pluttisen, 2007-04-14

Visa hela (0 kommentarer)

Det är bara jag och han nu. Och jag är lyckligare än nånsin med honom! <3

Skrivet av pluttisen, 2007-04-10

Visa hela (0 kommentarer)