En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
popcornherman

Hermans Filmer

Detta är resultatet av ett tappert försök att ge mig in i bloggträsket. Alla filmer jag tittar på framöver kommer att få sitt öde beseglat, både nya och äldre.
Jag skriver så "spoilerfritt" och kortfattat det bara går.

"In Pavlov we trust"

Såg av en ren tillfällighet att en poster från den kommande filmen Knight Rider 2008 har släppts. Jag hade tidigare hört att en sådan film skulle komma men hade totalt glömt bort detta tills nu.
Är man som jag uppvuxen med Knight Rider och andra krystade serier från åttiotalet fylls hjärtat med nostalgi. Filmen lär vara helkass men det är kul att den talande bilen är en koenigsegg, Sveriges tuffaste serieproducerade sportbil.

Å andra sidan är postern säkert fejk så det bara ryker om det... Men, men.

Skrivet av popcornherman, 2007-08-24

Visa hela (0 kommentarer)

Jag har aldrig gillat Mark Wahlberg ...förrän nu.

Trots detta och med det faktum att jag hatar Danny Glover' s skådespelarprestationer försökte jag hålla ett öppet sinne inför Shooter. Filmen är en klassisk historia om den ensamma amerikanska hjälten, men med en liten knorr.
Jag gillade varje sekund av den! Maffiga scener och fulingar som blir mulade. Det är inte bara macho-våld med mycket slafs, den har även hjärna och engagerar.
Jag fick ut mer av Shooter än av många storfilmer som jag sett på bio under de senaste månaderna.


En av årets bästa filmer.

Format: DVD

Skrivet av popcornherman, 2007-08-23

Visa hela (0 kommentarer)

Jag hade knappast höga förhoppningar på denna titel efter att ha sett den tidigare filmen i samma serie. (Fantastic Four) .
Det finns verkligen inget i rullen som sticker ut, allt följer samma invanda mönster.
Filmens regissör Tim Story är dessutom en av de absolut sämsta i Hollywood så vem är förvånad?
Specialeffekterna känns ofta daterade, Precis som i Fantastic Four är Reed Richards (spelad av Ioan Gruffudd ) gummiartade effekter riktigt jäkla pinsamt dåliga. Åskådaren blir aldrig lurad eller fångad.


Se något annat.

Format: DVD

Skrivet av popcornherman, 2007-08-23

Visa hela (0 kommentarer)