En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

I wont cry nothing over you..

Idag sitter jag i skolan. Härom veckan kom jag ihop mig med min nya lärare.
Är vi som går här sämre än alla andra? För att vi inte klarat av att ta oss genom gymnasiet? Jag försökte, gav upp och försökte igen. Men jag klarade inte av det, och nu är det här en ny chans för mig, för att kunna klara av att bli en bra människa med lite erfarenhet i bagaget, en dag kanske jag t.o.m kan få ett anständigt jobb.

Läste igår i tidningen att lågutbilade och lågavlönade människor har lättare för att få cancer. What?! Vad är det för jävla skitsnack? Som om vår utbildning skulle ha någon som helst inverkan på denna förrädiska jävla skit-sjukdom! Cancer har fan ingenting med det att göra, även den bäste kan drabbas av det, bara för att man är en renlevnadsmänniska med goda livsförutsättningar så går man inte säker. ALLA kan drabbas, det finns bevis på det!

Fuck off.

Skrivet av porrtroll, 2008-09-10

Visa hela (0 kommentarer)

Jag känner mig skyldig, skyldig till Roberts död. Varför gjorde jag aldrig nåt?

Jo, för att jag inget visste - inte ens hans föräldrar visste och jag träffade honom inte så ofta. Efter högstadiet skildes vi åt, hamnade i olika skolor och skaffade olika umgängen. Men, alltid när han tittade ut på en fika var han glad. ALLTID. Och när jag träffade honom i sällskap av Thim var han också alltid glad. Många vet vad jag tror, men jag vill inget säga, för ja. Det kan skapa komplikationer.

Det går inte en enda dag utan att jag tänker på det som hänt. Jag gillade verkligen Robert, även om jag ansåg att han kunde vara "Pain in the ass" ibland, han var ibland alldeles för snäll, ville för mycket och försökte alltid vara alla till lags. Men trots det så var jag alltid tacksam. Robban fanns där för mig när jag hade det jobbigt efter att det tog slut mellan Daniel, för Rober gillade honom nästan lika mycket som jag. Haha :) Förlåt för att jag inte fanns där för dig, men det...

Skrivet av porrtroll, 2008-04-03

Visa hela (0 kommentarer)

Vi vet vad som skett - och på ett ungefär varför, ändå kan vi inte låta bli att undra. Det kommer vi nog aldrig sluta göra..

Robert Buskas, det här är till dig:

Här skiljs våra vägar i livet
den väg vi tillsammans fick gå
jag tog aldrig något för givet
min saknad känns smärtsam ändå
Du skänkte mig glädjen och skratten
i Din värld fick jag komma in.
Du var deb lyssnande rösten i natten
Du gav mig den tid som var Din.

Du är för alltid en del utav mig
som polstjärnans ljus i natten
Jag tänder ett ljus
som en hälsning till Dig
som en bro över mörka vatten.
Du är för alltid en del utav mig
så fjärran men ändå nära.
En ängel ska bära
min hälsning till Dig
Du är alltid en utav mig.


Här skiljs våra vägar i livet
men du lät mig tidigt förstå
i stjärnorna står de visst skrivet:
Tillsammans föralltid änndå.
När natten så stilla sig sänker
finns tystnadens tomhet hos mig
och likt den klaraste stjärnan som blänker
så...

Skrivet av porrtroll, 2008-03-24

Visa hela (0 kommentarer)

Jag tänker inte ge mig förrens sanningen kommer fram. Och jag är rätt säker på att jag faktiskt har rätt..

Skrivet av porrtroll, 2008-03-21

Visa hela (0 kommentarer)

Mor och far är i Jämtland nu och det dröjer ännu ett par veckor innan dom kommer hem. Jisses, jag kommer gå mig själv på nerverna innan den här veckan ens är slut. Det är så tomt, så tyst. Det är för stort för bara en person. Osså finns det ju såklart inte ett piss att hitta på. Fårö..

Bah, i fredags begravde vi Buskas, det var något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Det kan inte för fem öre mäta sig med morfars begravning, morfar var gammal, så det var naturligt. Det här det var bara fel.. Robert var ung och hade hela livet framför sig, att se hans familjer, släktingar och vänner må så dåligt var så hemskt. Det är så jag blir arg! Robert, du borde fattat hur omtyckt du egentligen var. Alla vi som var i kyrkan var där för att vi älskade dig. Räckte det inte? Man kan inte bli älskad av alla. Skulle jag ens försöka bli omtyckt av alla skulle jag få hålla mig inne för resten av mitt liv. Men, jag vet att jag iaf är älskad av dom bästa. Det är det...

Skrivet av porrtroll, 2008-03-18

Visa hela (1 kommentar)

En vecka kvar.. Jaha, på fredag är det dags för begravningen och jag vet inte hur i helvete jag ska klara av att gå på den. Jag vill egentligen inte, för det är så jävla jobbigt. Men jag känner ändå att jag behöver ta ett riktigt farväl. Jag måste göra det här. Jag kan ännu inte förstå att Buskas aldrig kommer komma åkande på sin gamla moped, stanna till utanför mitt och komma in och prata bort en stund. Aldrig mer får jag se honom komma gående emot mig på Fårösund.

Liksom, under dom senaste veckorna har ingenting fungerat som det ska, och det känns hårt. Världen är upp och ner, in och ut och bak och fram. 23 Februari fick jag ett kusinbarn och jag har ingen som helst aning om hur något så "normalt" och "vanligt" kunde ske, trots att världen stannat. För det har den verkligen.

Jag, Jannika K Norberg - Fårö, tyckte verkligen om dig, Robert Buskas - kära vän.

Mamma, pappa, Rickard och Lisa följer med mig på begravningen, det känns tryggt, orkar inte ta mig...

Skrivet av porrtroll, 2008-03-07

Visa hela (0 kommentarer)

"Hahaha... folk är så jävla duktiga på att vara efterkloka. "Du var så snäll alltid" bla bla bla. Men inte fan var det någon som uppskattade honom när han väl levde. Och folk är inte sen att av ren egoism sörja då man själv söker tröst och uppskattning. Tramsigt, tramsigt, tramsigt. Men möjligheten finns att han bara skulle kontrollera brottstyrkan på repet =D"
__
"Skämmes på er alla! Bästa vännen när man dör, ingen när man finns! Ni som nu var "vänner", vad frågade ni er själva om han var borta en vecka? Var han saknad? Hade han någon att prata med om han hade några problem? Att han var glad sista veckan, före julen, dagarna innan, kan mkt väl bero på att han hade bestämt sig! Fyfan för mobbing och utfrysning! Fyfan för svenska skolan! Fyfan, Alla Barn och ungdomar som går till skolan med en knut i magen varje dag! Skolan gör inget, dom blundar, Fyfan, det är Dom det är synd om, dom med ont i magen när dom vaknar och måste till skolan.. Inte alla efterklocka...

Skrivet av porrtroll, 2008-03-02

Visa hela (0 kommentarer)

Käre vän, minns du 9:an festen? Hur du fick ditt så välkända smeknamn "kvarten". Jag låg sjuk den kvällen, men jag orkade iaf ta mig dit och stanna så länge så jag fick träffa Buskas, som vart full på en ynka kvart. Robert "Kvarten" Buskas, vi glömmer aldrig dig<333

År 2003 började jag Fårösundsskolan ihop med Robert Buskas. Vi belv dock inte placerade i samma mentorsgrupp, men på något konstigt vänster växte en vänskap fram. Berodde det på att min bror jobbade För hans fosterföräldrar eller berodde det på att min bror sedan började jobba ihop med hans riktiga mor? Eller var det bara så att vi helt enkelt drogs till varandra?
Nåja, ihop med Robert har jag många fina minnen. Vi hade alltid hemskt roligt ihop och hade han en stund över tittade han gärna ut till mig på Fårö för att snacka bort en stund, ta en cigg eller bara vara. Åh Buskas.. Nåja, nåja. Jag minns inte riktigt när jag mötte honom senaste gången, men jag har ett svagt minne av att det var någon...

Skrivet av porrtroll, 2008-02-20

Visa hela (5 kommentarer)