En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

Rasist?

[18:00]
Jag sitter här och funderar lite över mina politiska åsikter.

.Är man rasist om man använder en tröja där det står tryckt "Sverige mitt fädernesland"?

Jag blev anklagad för det när jag kom med min tröja till fritidsgården. Är jag rasist? Det är väl möjligt, men isf har inte våran fritidsledare med det att göra. Alla ska väl för helvete ha rätt till att hylla, älska och värna om sitt land?
Jag råkar faktiskt vara stolt över att vara Svensk. Och ja, jag som Gotlänning kan faktiskt kalla mig för SVENSK.
Och jag kniper inte igen med mina åsikter, för jag är stolt över dom.
43% invandrare? 43% för mycket säger jag.

"STOPPA MÅNGKULTUREN".
Och vissa saker stämmer.
Pengar som vi inte har, till något vi inte behöver..

Låt oss säga såhär:
Dom som verkligen behöver komma ifrån, får dom det? Nej. Därför tvingas dom fly och får dom stanna? Nej. Sköter dom sig? Nej. Men ändå har dom större rätt till det.
Dom som egentligen inte behöver, dom flyr. Sköter dom sig? Nej. Får dom stanna? Såklart. Bara man har tillräckligt med pengar så. Jag fattar inte riktigt hur folk tänker. Skulle dom göra samma sak för oss om vi var i samma situation? Skulle dom ta emot oss, dela med sig av sina kläder, pengar, bostäder och saker? Haha, inte en chans. Vi Svenskar är alldeles för givmilda.
Och vilka är det som är rasister? Jag kan ju säga att svartskallarna (ursäkta uttrycket) hatar oss mer än vad vi hatar dom. Isf så är jag rasist.
_
Sedan den dag jag föddes har jag hoppats på och drömt om att leva i ett fritt land, ett rent land. Ett land där man får tänka och tycka som man vill. Uppenbarligen inte. Det insåg jag när släkt och vänner lärde mig om Sverige. Yttrandefrihet är något alla borde ha rätt till, men som Svensk idag får man inte tycka och tänka som man vill. Alla ska tycka en sak. Alla ska älska läget. För att citera Storms låt En liten flicka: "Att vara både Svensk och stolt är idag ett fruktansvärt brott". Och det stämmer ju. För vart jag än vänder mig skriker folk "rasist-fitta" efter mig. Jag får tydligen inte lyssna på en viss sorts musik, jag får inte klä mig som jag vill och jag får definitivt inte ha ett rakat huvud. Det är ju pg.a sånt här man börjar hata. Ska jag verkligen behöva vara rädd för att åka på spö såfort jag visar mig utomhus? Sommaren 2006 fick jag stryk av ett gäng invandrare som ansåg att jag bara var en äcklig Svenne-hora i min Sverigetröja och mitt blonda hår. Sådana som jag har tydligen inte rätt till att existera och vara den jag är. Vart är Sverige påväg? Kan inte Fredrik Reinfeldt, den förvuxna bebisen skapa en lag där alla har rätt till att tycka och tänka som dom vill? Varför kan inte regeringen göra lite nytta? Är det rätt att vi Svenska flickor ska behöva vara rädda för att gå ut? Behöva vara rädda för att bli påhoppade, misshandlade och våldtagna av en människa med en annan kultur? Svenskar och utlänningar har annolunda kvinnosyn och det skrämmer mig. Jag har inte något emot just "hudfärgen", det är snarare själva invandringen och alla blandade kulturer. Varför kan inte alla vara på sitt ställe? Prickar med prickar, ränder med ränder, svenskar med svenskar och invandrare med invandrare. Vi passar inte ihop. Visst visst, dom har kanske inget eget land. Men kan man inte då skapa ett nytt land där alla "dom där" kan samlas? Varför måste vi promt prackas på dom? Har vi inte nog med elände som det är? Sverige är det land med störst skuld till andra länder och det blir ju inte bättre av att vi betalar en massa pengar för att få någonting som vi inte behöver. Kriminalitet, våldtäckter och misshandel? Nej tack. Okej, det finns Svenskar som gör sådana saker också. Men seriöst? Det är "vårt" land. Annars skulle det väl inte heta Sverige, eller? Skit regering, rensa Sverige, bevara VÅR kultur, och ge dom ett eget land att leva i.

/x_x

Skrivet av porrtroll, 2007-10-31 18:14

klart du inte är rasist om du gillar landet där du bor.. rasist är man väl när man hackar, mobbar behandlar ngn illa, osv, för deras nationallitet. eller vad man säger... =)

Skrivet av erika, 2007-10-31 18:17

ojoj. du är definitivt inte ensam om att tänka,tycka som du gör.
kan tala om att jag håller med dig. helt o fullt!
jag skulle dock inte kalla mig rasist.. men att älska sitt land, viljan att bevara kulturen... ja.. det är väl helt naturligt....
skulle det inte finnas religioner så skulle det knappast finnas några problem.
de flesta blattar har ju en helt annan kvinnosyn, tom. helt annan syn på livet. totalt skilda värderingar och moraler.
någonstans måste det sättas en gräns. det måste rensas upp en hel del, och absolut innan Sverige godkänner fler asylsökanden osv.
det är helt galet.
kommer man till ett främmade land så skall man väl rätta sig efter dess regler o lagar?
tex. slöja kan bäras i det land där det är ett måste..
en stor del av alla brott och våldtäkter som begås har invandrare del i.
självklart är alla svenskar inte änglar med skinande glorior... men det hör inte hit, eftersom att det är invandrare vi nu pratar om.
DOCK så är jag av den åsikten att om det tex. skulle behövas en duktig hjärtkirurg eller likn, att man då kan anställa arbetskraft från ett annat land..
man kan diskutera detta i tid och otid. men något måste ju göras för eller senare, annars kommer Sverige inte att vara Sverige längre.
Dessutom så kommer det enbart att finnas blandraser, nej, jag tycker att man ska fortplanta sig med sin egen ras..
det finns mycket att säga. men kanske inte mycket att göra dessvärre.
Sverige är som sagt ett väldigt givmilt land, vilket är både negativt och positivt.

jag har också blivit påhoppad av ett gäng invandrare en gång, för att jag tydligen hade ''kollat konstigt'' på en blattetjej.. allvarligt talat, om nu så vore fallet så är väl inte det skäl att misshandla en person?
den incidenten fick mig att hata.

men... vart börjar man?

/D

Skrivet av iGotSpades, 2007-10-31 18:42

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?