En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

Skolan.

Jag har varit i skolan idag, eller ja. Jag sitter ännu här. Jag har slutat, men det går ingen buss förrens om typ.. 20 minuter >_< Ja, nu har jag inget val längre. Jag M&Aring;STE sköta skolan, annars blir jag underkänd igen. Så ja, det är väl bara till att bita ihop då och börja sköta livet och göra som mina kära lärare vill. Fast.. Iofs, det är nog bra för mig också. Jag behöver min utbildning och jag kan ju inte stanna kvar här för evigt. Eller hur? Det räcker redan med att jag är ett år efter. Ja, jag ska egentligen gå i trean nu, men jag går bara i tvåan eftersom jag var sjukskriven förra året. Men media, allvarligt talat. Vad har jag lärt mig? Inte så mycket kanske, men någonting har nog fastnat. Iaf det jag tycker är intressant. Och tro mig, det är inte så mycket som är intressant. Foto och text är intressant, men allt det övriga? Njäe.

Well, well..
Ikväll ska jag leka med Jeffrey och Ylva, vi ska gröpa ur pumpan till imorgon, jag undrar hur jag egentligen ska kunna få över min halm-gubbe på cykeln, ja. Ni läste rätt gott folk. Jannica kör inte moped längre. Den är det körförbud på nu. Folk verkar ha tröttnat rejält på mitt "brummande". Eller näe, brummande var fel ordval. Det lät rent ut sagt förjävligt. Men den är på lagning. Hemma hos Dedde, pappa köpte ett nytt avgasrör till mig för 3.400, dyra leksaker man har tydligen >_<
Men, när vi köpt ett nytt avgasrör visade det sig att mopeden behövde svetsas på undersidan så bultarna kunde få möjlighet att sitta fast och sen behövdes även en ny packning och den hämtar min bror idag. Så imorgon KANSKE jag har en någosålunda hel moped igen? Det behövs ännu ny plats, en ny kåpa fram och en backspegel. Och nej, det är INTE jag som kört sönder den så jävligt. Men jag har lärt mig av mina misstag..

Låna ALDRIG ut mopeden till dina kompisar

Skrivet av porrtroll, 2007-11-02 12:58

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?