En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

Tankar kring Robert Buskas död<3

Käre vän, minns du 9:an festen? Hur du fick ditt så välkända smeknamn "kvarten". Jag låg sjuk den kvällen, men jag orkade iaf ta mig dit och stanna så länge så jag fick träffa Buskas, som vart full på en ynka kvart. Robert "Kvarten" Buskas, vi glömmer aldrig dig<333

År 2003 började jag Fårösundsskolan ihop med Robert Buskas. Vi belv dock inte placerade i samma mentorsgrupp, men på något konstigt vänster växte en vänskap fram. Berodde det på att min bror jobbade För hans fosterföräldrar eller berodde det på att min bror sedan började jobba ihop med hans riktiga mor? Eller var det bara så att vi helt enkelt drogs till varandra?
Nåja, ihop med Robert har jag många fina minnen. Vi hade alltid hemskt roligt ihop och hade han en stund över tittade han gärna ut till mig på Fårö för att snacka bort en stund, ta en cigg eller bara vara. Åh Buskas.. Nåja, nåja. Jag minns inte riktigt när jag mötte honom senaste gången, men jag har ett svagt minne av att det var någon gång där innan jul precis innan vi åkte till jämtland och då såg jag inte att han mådde dåligt. Han var PRECIS som vanligt, lika sprallig, glad och uppåt. Buskas var en fin vän, tyckte om barn gjorde han också.

Jag satt igår kväll och kollade igenom filmen ifrån Tindras barndop, du ville inte släppa henne. Inte en enda sekund. Åh Buskas..

Hur som helst så saknar jag dig så förbannat mycket. Jag förstår inte hur DU av alla människor kunde sluta såhär. Men jag har iaf insett en sak. Trots att det var jävligt dåliga nyheter vi fick så var det en riktig lättnad att du äntligen återfanns. Tänk om du fått hänga där ännu längre? Vi ska nog vara tacksamma att vi fann dig överhuvudtaget. Men en sak lovar jag dig Robert Buskas, min älskade vän. Att jag tänker straffa dom som behöver straffas för detta. Förlusten av dig, min vän är så jävla jobbig. Jag saknar dig mer och mer för var sekund som går. Och du, jag träffade din mor i måndags på minnesstunden. Jag tycker det var starkt av henne att ta sig dit. Jag tycker så synd om henne..

Nåja, jag hoppas verkligen att du fattade rätt beslut och att du har det bra, vart du nu än är. Robert Buskas min vän. Vila i frid<3<3<3

Skrivet av porrtroll, 2008-02-20 20:14

fint skrivit tjejen :) tycker de är jävligt synd att han valde just den vägen "/ han kunde ha valt en helt annan väg som sagt.. för när jag gick ihop med honom på IV så syntes det inte ens att han mådde dåligt.. han var en grymt fin vän och kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta som han har i många andras hjärtan också. men vi får hoppas på att han har de bättre där han är nu.

Skrivet av sophie , 2008-02-25 22:23

robert buskas kommer alltid att finnas i mitt hjärta....älskade honom så mycke

Skrivet av ida, 2008-02-29 23:50

när ja träffade honom två dagar innan han var borta.. så var han glad. men sen så var han bara borta..

Skrivet av ida, 2008-03-01 21:25

voi vittu Robert Buskas va en jävla homo faggot. han rumpknullar

Skrivet av Esa ASD, 2009-01-15 12:49

VILA I FRID min vän. jag kommer ihåg allt som om det skulle va igår.. stor saknad vila i frid

Skrivet av sandis, 2009-12-17 13:26

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?