En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

Fan ta er!

"Hahaha... folk är så jävla duktiga på att vara efterkloka. "Du var så snäll alltid" bla bla bla. Men inte fan var det någon som uppskattade honom när han väl levde. Och folk är inte sen att av ren egoism sörja då man själv söker tröst och uppskattning. Tramsigt, tramsigt, tramsigt. Men möjligheten finns att han bara skulle kontrollera brottstyrkan på repet =D"
__
"Skämmes på er alla! Bästa vännen när man dör, ingen när man finns! Ni som nu var "vänner", vad frågade ni er själva om han var borta en vecka? Var han saknad? Hade han någon att prata med om han hade några problem? Att han var glad sista veckan, före julen, dagarna innan, kan mkt väl bero på att han hade bestämt sig! Fyfan för mobbing och utfrysning! Fyfan för svenska skolan! Fyfan, Alla Barn och ungdomar som går till skolan med en knut i magen varje dag! Skolan gör inget, dom blundar, Fyfan, det är Dom det är synd om, dom med ont i magen när dom vaknar och måste till skolan.. Inte alla efterklocka "Bästisar"!"
_
Jag blir så irriterad på er. Vad är det för jävla sätt egentligen? Ni vet inte hur min relation till Robert Buskas var, så knip igen. När vi började gymnasiet hamnade vi i olika skolor, därför sågs vi inte så ofta. Men på fritiden var han precis som vanligt. Det var snarare JAG som mådde skit. Han fanns alltid där och ett par gånger frågade jag hur han själv mådde. Vill man inte svara ska man inte tränga sig på, det har jag lärt mig efter 6 år i depression. När min brorsa ringde och frågade om jag sett honom låg jag magsjuk. Trots att jag kräktes såfort jag rörde mig så blev jag orolig. Jag försökte ringa och höra med hans övriga vänner om dom sett honom. Men nej. Jag var jätte orolig och jag hade på känn att någonting var helt fel. Så uttala er aldrig om ni inte vet. Jag har själv mått dåligt av skolan, därför hoppade jag av. Jag mådde så dåligt så jag kräktes när mamma försökte tvinga mig, jag grät och skrek och sa att jag inte ville. För jag var just "utfryst".

Robert Buskas kommer ALLTID finnas i mitt hjärta, han var en helt otrolig människa..

Skrivet av porrtroll, 2008-03-02 17:09

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?