En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

14 Mars.

En vecka kvar.. Jaha, på fredag är det dags för begravningen och jag vet inte hur i helvete jag ska klara av att gå på den. Jag vill egentligen inte, för det är så jävla jobbigt. Men jag känner ändå att jag behöver ta ett riktigt farväl. Jag måste göra det här. Jag kan ännu inte förstå att Buskas aldrig kommer komma åkande på sin gamla moped, stanna till utanför mitt och komma in och prata bort en stund. Aldrig mer får jag se honom komma gående emot mig på Fårösund.

Liksom, under dom senaste veckorna har ingenting fungerat som det ska, och det känns hårt. Världen är upp och ner, in och ut och bak och fram. 23 Februari fick jag ett kusinbarn och jag har ingen som helst aning om hur något så "normalt" och "vanligt" kunde ske, trots att världen stannat. För det har den verkligen.

Jag, Jannika K Norberg - Fårö, tyckte verkligen om dig, Robert Buskas - kära vän.

Mamma, pappa, Rickard och Lisa följer med mig på begravningen, det känns tryggt, orkar inte ta mig igenom den här skiten själv. Jag vet faktiskt inte hur jag ska klara av det överhuvudtaget. Såfort jag hör namnet "Robert Buskas" vill jag gråta, skrika och slita mitt hår. Ska det vara så?
Är det, DET som är sorg? Att inte kunna fortsätta leva normalt..

14 mars - sista vilan. Aldrig mer får jag se dig igen..

I mitt minne lever du förevigt kvar, i evighet, i alla dar.
Det är något som jag inte kan förstå.. Du har lämnat ett enormt tomrum efter dig, men ändå kommer du alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Hur kan det gå ihop? Att känna sig så tom, arg och ledsen, men samtidigt känna sig så uppfylld av kärlek, minnen och lycka? Jag glömmer aldrig Robert Buskas.

Skrivet av porrtroll, 2008-03-07 12:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?