En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

Robert Buskas, vi glömmer aldrig dig.

Mor och far är i Jämtland nu och det dröjer ännu ett par veckor innan dom kommer hem. Jisses, jag kommer gå mig själv på nerverna innan den här veckan ens är slut. Det är så tomt, så tyst. Det är för stort för bara en person. Osså finns det ju såklart inte ett piss att hitta på. Fårö..

Bah, i fredags begravde vi Buskas, det var något av det jobbigaste jag gjort i hela mitt liv. Det kan inte för fem öre mäta sig med morfars begravning, morfar var gammal, så det var naturligt. Det här det var bara fel.. Robert var ung och hade hela livet framför sig, att se hans familjer, släktingar och vänner må så dåligt var så hemskt. Det är så jag blir arg! Robert, du borde fattat hur omtyckt du egentligen var. Alla vi som var i kyrkan var där för att vi älskade dig. Räckte det inte? Man kan inte bli älskad av alla. Skulle jag ens försöka bli omtyckt av alla skulle jag få hålla mig inne för resten av mitt liv. Men, jag vet att jag iaf är älskad av dom bästa. Det är det enda som räknas..

Förlåt för att jag spyr galla, men vi har alla förlorat en underbar vän, son, bror osv.. Klart man får vara arg, man får vara ledsen, man får känna såhär. Kollade nyss igenom gamla bilder ifrån när vi bodde i lägenheten. När du var där hos oss och vi hade jätte roligt. Vi spelade barngeni, och du och Viktor tävlade om vem som var mest korkad ^^, Det var tider det.. Jag kan inte ens slänga min gamla videokamera, för varje gång jag får syn på den ler jag och minns den gången då vi satt på mitt rum och du försökte laga den. Alla stötarna du fick och OJ vad jag skrattade!

Det som blir jobbigast är nog ändå midsommar. Ingen Buskas som kommer farande, full som en kastrull, rycker i husvagnsdörren och försöker få med mig och Skrikan ut i skogen ^^ Haha, alla minnen med dig.. Men det är dom som får leva kvar. Du är en sådan person som man aldrig kommer glömma. Vila i frid älskade vän<3

Skrivet av porrtroll, 2008-03-18 11:25

du e så söt

Skrivet av allan, 2009-05-22 16:24

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?