En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

Till minne av Robert Buskas.

Jag känner mig skyldig, skyldig till Roberts död. Varför gjorde jag aldrig nåt?

Jo, för att jag inget visste - inte ens hans föräldrar visste och jag träffade honom inte så ofta. Efter högstadiet skildes vi åt, hamnade i olika skolor och skaffade olika umgängen. Men, alltid när han tittade ut på en fika var han glad. ALLTID. Och när jag träffade honom i sällskap av Thim var han också alltid glad. Många vet vad jag tror, men jag vill inget säga, för ja. Det kan skapa komplikationer.

Det går inte en enda dag utan att jag tänker på det som hänt. Jag gillade verkligen Robert, även om jag ansåg att han kunde vara "Pain in the ass" ibland, han var ibland alldeles för snäll, ville för mycket och försökte alltid vara alla till lags. Men trots det så var jag alltid tacksam. Robban fanns där för mig när jag hade det jobbigt efter att det tog slut mellan Daniel, för Rober gillade honom nästan lika mycket som jag. Haha :) Förlåt för att jag inte fanns där för dig, men det är inte så lätt när du inget sa och inget visade. Du vet att jag bett om ursäkt så många gånger, jag vet att du finns någonstans över oss. Jag försökte få dig att prata, minns du? Och du sa alltid att allting var bra, uppenbarligen inte..
Men, jag kunde inte tvingat det ur dig. För det är fel. Vill man inte så vill man inte. Jag vet..

Rotade häromdagen igenom en gammal flyttkartong och hittade ett kollage jag gjort med bilder på alla vännerna som hängde i lägenheten. I mitten satt du - gladast av alla, och fullast :) Det är så jag tänker komma ihåg dig. Glad och full :) Midsommar utan dig blir svårt, men jag ska försöka leva vidare för din skull..

"Du är alltid en del utav mig".

Skrivet av porrtroll, 2008-04-03 02:37

Kommentera:

Signatur:
Skriv här:
Vad heter Pippis författare i förnamn (stor första bokstav)?