En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

I wont cry nothing over you..

Dagens blogginlägg vill jag tillägna min vän, Robert Buskas som för en vecka sen försvann spårlöst. Eftersom han alltid hade många bollar i luften trodde alla att han stuckit till fastlandet ett tag, men så var inte fallet. Någon gång under fredagen den 8 februari låste Robert in sig i ett övergivet omklädningsrum på sin skola och hängde sig. Efter EN jävla vecka hittar skolan honom. Vad är det för jävla sätt egentligen?!

Robert Buskas<33

Vad tänkte du när snaran tog ditt liv? Har du känt dig ensam, när folk kanske gått förbi utan att skänka en enda tanke åt att du kanske funnits där? Jag önskar verkligen att jag sett något, att jag brytt mig mer. Och jag önskar att jag varit där just då, hållit dig i handen och övertalat dig att låta bli. Älskade vän. Hur kunde du göra så? Varför blev det som det blev? Vad utlöste egentligen det här? Älskade vän. Jag önskar att jag kunde få se dig igen, glöm mig aldrig<333

Jag fick dödsbudet 12:24 igår. 15:00 fick...

Skrivet av porrtroll, 2008-02-16

Visa hela (75 kommentarer)

Oj, oj. Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Det är ett nytt år!

10 Januari 2008 hoppade jag av skolan, då lämnade jag Medieprogrammet och Donnergymnasiet efter mig för sista gången. Efter 3 år har jag inte lärt mig något vettigt. Lika bra att packa ihop och tacka för mig. Så just nu söker jag jobb, man kan ju alltid hoppas på det bästa.

24 Januari publicerades mina "100 ord" på lunarstorm, vilket jag faktiskt i ärlighetens namn är äckligt stolt över. Det måste ju ändå betyda att man betyder något? Att folk tycker det man har att säga är någosålunda vettigt? Eller har jag helt åt helvete fel nu?

Dessutom så har jag helt och hållet brutit kontakten med Daniel. Och ja, jag har faktiskt i ärlighetens namn ALDRIG mått bättre än såhär! Jag känner mig konstigt fri på något vis. Äntligen så har han ingen makt över mig och nu kan jag göra som jag vill.

8 Februari började jag med p-pillret "Cerazette". Tydligen ska det hjälpa mig med att bli kvitt mensvärken...

Skrivet av porrtroll, 2008-02-09

Visa hela (0 kommentarer)

Här sitter jag en onsdagsförmiddag utan något att göra. Eller jo, jag har massvis att göra, men jag har just vaknat så jag orkar inte företa mig något större och överansträngande just nu. Jag behöver städa upp här och dammsuga - men jag orkar inte!
Bah!
Jag har insett att mitt sexliv är helt och hållet jätte mysko, men det är en annan femma. Något som Sveriges befolkning inte har med att göra.
Japp, så är det.

Skrivet av porrtroll, 2007-12-05

Visa hela (0 kommentarer)

Well, jag har ont i halsen, men det är skitsamma. Får inte vara hemma ändå. Eller ja, jag kan inte. Får INTE missa fler skoldagar nu! O_o

Tja.. Imorgon fyller Tindra 1 år! Wow, tänk vad tiden går. 1 jävla år sen den där underbara lilla snorgärsen föddes! För ett år sedan vrålade jag till Daniel i telefonen:
"DANIEL, JAG HAR BLIVIT FASTER F&Ouml;R HELVETE!!!"

Haha (:
Vet ni? Jag är en jävla hora, en äckligt sådan som särar på benen för allt och alla. Wow, en person. EN ENDA PERSON SEDAN DU DUMPADE MIG!

Att jag sen inte råkar vara tillsammans med den här killen är väl egentligen skitsamma. Jag har känt honom i 7 år! Han är min bästaste, bäste vän i hela världen. Så jävla otroligt underbar. Och du Daniel, du är ett svin! En skitstövel.

Skrivet av porrtroll, 2007-11-28

Visa hela (0 kommentarer)

Well. Sitter hemma och redigerar bilder i photoshop, vilket jag är fullkomligt värdelös på, men jag försöker iaf. Ibland är det roligt att leka och bara experimentera lite.

Jag är bakfull btw :O Var över hos Jeffrey en sväng igår kväll, för både han, jag och Frida kände att vi behövde en fylla. Det var inget överdrivet. Vi satt och var lite sociala, snackade sex, käkade ostbricka och shit. Iofs så drack vi drinkar också. Lite fint och socialt sådär, och jag hinkade i mig som vanligt, drink efter drink efter drink. När Frida och Jeffrey druckit ur sin första var jag typ inne på min 4:e ^^,
Alkisbarn, jomenvisst. Man blir ju som man umgås. Dessutom har jag en penna var på det står: "Hej, har man en nära släkting som är alkoholist så löper man större risk att bli det själv". Så ja, jag är nog dömd redan :/

Sen gjorde jag nåt dumt, men det behöver jag ju inte nämna här! :S

Och i fredags agerade jag och Skrikan lan-luder. Haha, vi hade inget å göra och alla...

Skrivet av porrtroll, 2007-11-18

Visa hela (0 kommentarer)

Fredag och jag är i skolan! Helt otroligt. Eller inte helt, men rätt så otroligt iallafall. Tja, nu sitter jag här iaf och har idag försökt skapa en blogg (det gick åt helvete så Anna får hjälpa mig med det på måndag). Och så har jag gjort ett collage av Tindra, vilket ser helvete ut eftersom jag är värdelös på photoshop (lär mig ännu) och så har jag skrivit en poetisk text om Tindra. Som sög, den jag skrev innan var mycket bättre, men den fick jag inte använda. Den var för.. "självmordsbenägen" och handlade om mig själv. Haha. Är det inte det som är meningen? Att man ska lägga ner sin själ i arbetet man gör och skriva vad man känner? Tydligen inte.

Ja, som sagt. Fredag och Jeffrey har bjudit in en brud på middag. WTF?!
Tja, jag och Skrikan får väl leka istället då.. Men vad ska vi göra? Sätta oss i en snödriva och supa ihjäl oss? Haha, jomenvisst. Med lite extrakläder och några filtar kan vi nog överleva :P Blir man inte varmare av alkohol? Jo.. Eller nej,...

Skrivet av porrtroll, 2007-11-16

Visa hela (0 kommentarer)

Jag sitter hemma i "kråkslottet" och fryser fingrarna av mig. Det är verkligen kallt i det här huset. Men det dålig tätning, så det är väl därför. Dessutom är vi dom första som bor i huset på ca 5 år?
Well. Idag ringde Philippa till mig och jag blev rent ut sagt helt skakis. Jag har väldigt låg närvaro i skolan (jag vet). Men när jag väl är där så jobbar jag bra. Men VARF&Ouml;R, VARF&Ouml;R kan jag inte ens klara av något så simpelt som skolan? Jo, det ska jag tala om för er. Jag klarar inte ens av mig själv. Hur kan ni då på allvar inbilla er att jag ska klara av att gå i skolan? Men som sagt, jag ska ha möte med Philippa och Per på tisdag eftermiddag. Dom ska inte skälla, vi ska bara prata och diskutera för att göra saker och ting bättre. Puh, pappa får inget veta. Han får inte, verkligen inte. För han kan inte förstå. Han blir bara arg.

Sen ska mamma också ordna så jag får komma och prata med en psykolog, eller ja. Hon ska ringa Dr. Köhn först och sen får han...

Skrivet av porrtroll, 2007-11-15

Visa hela (0 kommentarer)

I skolan håller vi just på med att göra dokumentärfilmer om "mänskliga rättigheter". Och det var meningen att jag skulle intervjuas eftersom jag är "rasmedveten" som det så fint kallas.
Men icke, jag fick inte intevjuas eftersom åsiktsregistrering är förbjuden i Sverige, åsiktsregistrering? Hets mot folkgrupp? Skitsnack! Det är väl inge jävla HMF och skit om jag säger att jag INTE har något emot invandrare? För det har jag faktiskt inte. Nej, ingen kan väl rå för varken sin sexuella läggning eller färg på huden? Lika lite som jag kan göra något åt att jag är född Fåröbo och bisexuell. Men, det är invandringen som stör mig. Det finns runt 40% invandrare här i Sverige, hur många ska vi egentligen ta emot? Sverige ska väl egentligen vara "Svenskt"? Men hur Svenskt är det egentligen på en skala om det är mångkultur?

Påtal om hallonbåtar så måste jag skjuta in en rolig dialog jag hade med en person:
Han: - Jag tycker inte att man ska blanda raser, du vet.. Vita och...

Skrivet av porrtroll, 2007-11-03

Visa hela (0 kommentarer)