En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
porrtroll

i want to break free

I wont cry nothing over you..

Jag har varit i skolan idag, eller ja. Jag sitter ännu här. Jag har slutat, men det går ingen buss förrens om typ.. 20 minuter >_< Ja, nu har jag inget val längre. Jag M&Aring;STE sköta skolan, annars blir jag underkänd igen. Så ja, det är väl bara till att bita ihop då och börja sköta livet och göra som mina kära lärare vill. Fast.. Iofs, det är nog bra för mig också. Jag behöver min utbildning och jag kan ju inte stanna kvar här för evigt. Eller hur? Det räcker redan med att jag är ett år efter. Ja, jag ska egentligen gå i trean nu, men jag går bara i tvåan eftersom jag var sjukskriven förra året. Men media, allvarligt talat. Vad har jag lärt mig? Inte så mycket kanske, men någonting har nog fastnat. Iaf det jag tycker är intressant. Och tro mig, det är inte så mycket som är intressant. Foto och text är intressant, men allt det övriga? Njäe.

Well, well..
Ikväll ska jag leka med Jeffrey och Ylva, vi ska gröpa ur pumpan till imorgon, jag undrar hur jag egentligen ska...

Skrivet av porrtroll, 2007-11-02

Visa hela (0 kommentarer)

Du kan göra mig så illa du vill. Du kan behandla mig hur som helst. För du vet att jag alltid kommer förlåta. Jag kommer ALLTID förlåta dig. Du vet ju hur jag är, du vet att jag är både idiotisk och ganska korkad. Så därför kan du utnyttja det. Snälla Jannica står alltid troget kvar, Jannica väntar som en hund och tror gott om alla. Det finns något bra i alla människor. Men TROTS att du bevisat att du är ett svin så kommer jag alltid stanna kvar vid din sida, troget väntandes på en bekräftelse. Jag vet att jag borde vara värd bättre än så. Men om jag inte kan få bättre då? Jag kanske är korkad som säger såhär, men allvarligt talat. Jag lever hellre i misär än helt ensam. Hellre lagom lycklig än helt olycklig.

  • Jag håller fast vid dig, och du sparkar bort mig. Jag försöker få dig att se mig, men du ignorerar mig. Jag litar på dig, och du ljuger för mig. Jag finns alltid för dig, och du skiter i mig. Jag kommer alltid ihåg, men du glömmer. Jag älskar dig, och...
Skrivet av porrtroll, 2007-11-01

Visa hela (0 kommentarer)

[18:00]
Jag sitter här och funderar lite över mina politiska åsikter.

.Är man rasist om man använder en tröja där det står tryckt "Sverige mitt fädernesland"?

Jag blev anklagad för det när jag kom med min tröja till fritidsgården. Är jag rasist? Det är väl möjligt, men isf har inte våran fritidsledare med det att göra. Alla ska väl för helvete ha rätt till att hylla, älska och värna om sitt land?
Jag råkar faktiskt vara stolt över att vara Svensk. Och ja, jag som Gotlänning kan faktiskt kalla mig för SVENSK.
Och jag kniper inte igen med mina åsikter, för jag är stolt över dom.
43% invandrare? 43% för mycket säger jag.

"STOPPA M&Aring;NGKULTUREN".
Och vissa saker stämmer.
Pengar som vi inte har, till något vi inte behöver..

Låt oss säga såhär:
Dom som verkligen behöver komma ifrån, får dom det? Nej. Därför tvingas dom fly och får dom stanna? Nej. Sköter dom sig? Nej. Men ändå har dom större rätt till det.
Dom som egentligen inte...

Skrivet av porrtroll, 2007-10-31

Visa hela (2 kommentarer)

I slutet av Svensk Ungdom - Till minne av Daniel Wretström sägs dessa ord:

Jag varken förväntar mig, eller önskar, hycklande politikers krokodiltårar. Ty jag minns blott allt för väl, hur vår egen statsminister, ignorerade Daniel Wretströms död. Men skickade blommor till begravningen när en ung främling dödades av norska ungdomar, några veckor senare. Jag varken förväntar mig, eller önskar, att minnet av Daniel Wretström kommer att hedras i massmedia. För jag minns blott allt för väl, att det var massmedia som piskade upp den hatstämning som ledde till Daniels död. Genom att väcka minnen, ljuga om, att en 6-årig främlingspojke mördats, av en grupp ungdomar som delade Daniels åsikter. Jag förväntar mig inte heller att de som bär det yttersta ansvaret för mordet på Daniel Wretström, kommer att åtalas och dömas. Ty jag förstår blott allt för väl, att dessa herrar, massmedias herrar, Göran Perssons herrar, är allt för mäktiga, för att vara åtkomliga för några...

Skrivet av porrtroll, 2007-10-28

Visa hela (1 kommentar)