En bra gratis blogg
Lista bloggar Om Bloggis
Skapa konto Logga in
priinsessan

Never give up on the things that make you smile ;)

Som ni ser så har jag inte uppdaterat här på evigheter, därför att jag har en annan blogg, kika in där istället ;)

--> Nya bloggen

Skrivet av priinsessan, 2009-07-31

Visa hela (0 kommentarer)

Jag lämnar nu Bloggis :( tack vare allt som hänt den senaste veckan, den senaste tiden så har saker och ting fått mig till att tänka om och få mig en funderare!! Så jag ger upp Bloggis, men jag finns någon annanstans istället.. Tyvärr får folk själv fråga mig vart, om dom nu vill läsa vidare, men jag tänker inte skriva ut adressen här :S så det är typ upp till er själva..

Det har i alla fall varit roligt att skriva lite här och roligt att se att så många har läst det man skrivit och tack för kommentarerna.. Men det är slut här, början på ett nytt ställe...

Ha det så gott allesammans :))

Skrivet av priinsessan, 2009-04-19

Visa hela (0 kommentarer)

Sometimes I wonder if it's worth to write a blog, if there are those who read what you write, which is interested to know, etc.? But I write in any case, it is a way to write off and share their everyday life!

Skrivet av priinsessan, 2009-04-17

Visa hela (0 kommentarer)

Right now, I have Swedbank and if I am to be honest, then I do not think about the bank longer, for a reason I do not have to write here. But anyway, next week I will surely switch banks, and so I will finish my account at Swedbank :)

Skrivet av priinsessan, 2009-04-17

Visa hela (0 kommentarer)

Hey

Good morning! Today is a little tired, throw away cell phone this morning because I did not want to get up today! I just wanted to sleep a little longer, perhaps I can make up for it tomorrow.

Anyway, I am awake, and soon you should go. Must go on a job call today, it is Wednesday. Haha. Tonight I will meet a friend. It was right long ago we were seen right now.

I want time to go faster, I know I really want. When you least expect it, so are the days here :) looking forward to it.

No, I think it is time for me to do my order, I may then update the blog a little later.

Skrivet av priinsessan, 2009-04-15

Visa hela (0 kommentarer)

I studied all day, the only thing I have done is read mathematics :( and now I'm tired of it. I have been pixilated of all mathematics, and what I wish is that the test would be over, then I have no more studying until Thursday :D and I will certainly have to study half the night before I get really finished with it..

And I had hoped to talk a little longer with you, but there will come another day to tomorrow :)

Skrivet av priinsessan, 2009-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

En liten uppdatering om min lilla påskhelg!

Jag firar egentligen inte påsk, det var mest när man vart liten man gjorde det.. Haha.. Så det har inte blivit någon påskmiddag osv för min del.. Oavsett vilket så hade det inte blivit något, inte så länge man legat hemma med förkylning och feber!

Jag har umgåtts lite med familjen, vi gjorde vår egen pizza och pizza sallad, tittat lite på film och snackat en massa :) trevlig påsk tillsammans med familjen.. Och igår firade vi mamma som fyllde år med tårta, lite kakor osv :))

Och på tal om påskägg, nej i år har jag inte fått något :P syrran ville ge mig ett men jag tackade nej, jag är inte så förtjust i choklad och deras påskägg brukar vara det.. Haha.. Och jag är inte ledsen över påskägg, hihi.. Minns som liten när man sprang runt och letade efter sitt påskägg och så lycklig man var när man hade hittat det :) men tiden är förbi för många år sedan...

Jag hoppas att alla har haft en trevlig påsk :))

...

Skrivet av priinsessan, 2009-04-13

Visa hela (0 kommentarer)

Nu var det ett tag sen man uppdaterade i bloggen :( ber om ursäkt för det, men har legat förkyld så jag har inte direkt haft orken att skriva en massa.. Det har mest blivit lugnt här osv..

Skrivet av priinsessan, 2009-04-13

Visa hela (0 kommentarer)